Ķirsīts
05 Augusts 2008 @ 10:43
 
Dienas aizvadītas interesanti.
Pirmām kārtām jau darbs, darbs un vēlreiz darbs. Strādā, lai tikai mēneša beigās būtu kontā drusku naudiņas un tu varētu atļauties pāris lietas.

Satikt Vivu bija feini. Un es zinu, ka daudz runāju, bet tas bija negulētās nakts iespaids, jo parasti esmu klusāka.
Runājoties, pašai atimiņā viss uzpeld un tu tomēr saproti, ka nav nemaz bijis tik slikti un patisībā viss iznācis tīri forši. Ja vien tikai tagad būtu tāpat..

Vakarā aizlidot pie Edža ar nebija ne vainas. Un piedošanu, ka es smējos, bet.. Viņš tāds tik sen nebija redzēts. Īstenībā žēl, bet.. Nu ko darīs?!
Pāris filmas noskatījāmies (vai aptuveni noskatījāmies), papļāpājām un es sāku krakt. ;D Man deguns ir super-truper ciet. Arī tagad.

Rīts. Jābrauc pie manis palīgot mājas darbos. Māte Edgara jaunskungu sauc par "edzi", tas ir... Voulā.. Muhaha. :D
Duša pēc visiem kasīšanas, slaucišanas un pārējiem darbiem, bija kaut kas pavisam, pavisam jauks.
Un pēc tam.. jau atkal uz darbu, kur tiku pie algas lapiņas, kas mani paspēja iepricināt --> Labāk kā cerēts. Tas nozīmē, ka šo mirklīti varēs padzīvot zaļi, tiesa, nepārspīlējot.

Šodien jābrauc uz Baldones kraju. Labi vai slikti - vēl nezinu.
Vakarā pie manis nāks Linduks un kopā montēsim plosta prototipu. es jūtu, ka šis pasākums būs smieklīgs - plosta montēšana, konstru'šana, taisīšana - tomēr.. Tas iespējams ir tieši tas, ko man vajag..
Mazliet pilnīgi savādākas dzīves kā līdz šim. ^.^

Rīt: Darbs
Parīt: Darbs + Kristīne būs rīgā.
5dien: Plostu-draugu tikšanās Andrejsalā (šausminoši, bt es neatceros, kad es pēdējo rizi tur esmu bijusi) + Maybe uz baldoni jālaiž.
6dien: Darbs
7dien: darbs.
--AuČ--