Ķirsīts
28 Jūlijs 2008 @ 08:16
 
Tad nu kamēr man ir apmēram 40min free-time, tikmēr jāsaraxte te pēdējo dienu notikumi. xD

Ceturdiena. Visu dienu berzta un pucēta māja kopā ar Irinu. Pēcāk neliela pastaiga pa rajonu, atmiņās gremdēšanās par vecajiem, pagājušajiem laikiem, kas bija tik sasodīti forši, ka gribas atpakaļ bērnību, kopā ar to skuķi un tās pašas nebēdības, blēņas, kašķus un visu, kas vien pieder pie, tā sauktās, manas bērnības.
Valdis atbrauca vakarā. Īstenībā, liels prieks, ka šis atbrauca. Tizlums, bet es nevaru nesmaidīt, kad viņš ir. >.< Un lai kā censtos, tikko kā paraugos uz viņu lūpu kaktiņi pavelkas uz augšu.. stipri atgādina kaut ko, bet.. grr..

Piektdiena. Bija "jāceļas" agri. Izlaidīsim faktu, ka gulējusi biju kādu srundiņu..
Aizbraucu uz Liepāju milzīgā cacu barā. Autobusā pagulēt neizdevās teju ne maz, jo cacuškas augstākajā mērā, nespēja novaldit savu balss intonāciju, dziedāja, dzēra un pļurkšķja vienā gabalā. Biju patiesi laimīga, kad beidzot 4h garais ceļš bija beidzies un satiku māsīcu.
BBP pirmā dienā man uznāca biki besis. skatoties, cik mīlīgi iet māsīcai un viņas džekiņam, uznāca dusma, ka Valdis nav atbraucis. Pēcāk jau uznāca dusma, ka arī edzis nav un nav "domu biedra", ar ko varētu apspriest pašu pasākumu.
Tomēr, kad aizgājām pie lielās skatuves un klausījāmies māksliniekus, garigais atgriezās. Einārs māk uzlabot omu un izglābt no citiem džekiņiem, kas mani cieši apķēruši solās mani nelaist vaļā. Par to viņam esmu pateicību parādā. xD
Vispār savdabīgi, ka tikko kā Tu vairs neesi brīvs cilvēks, pēkšņi citiem tevi dikti vajag. :D
"Supergirl" dzirdēt dzīvajā bija fenomenāli un es, kā kārtīgai cacai pieklājas, pat spiedzu, kliedzu un dziedāju līdzi tik skaļi, ka balss lenām sāka pazust. :D
Pēcāk dancot pie Lingas un dziedāt līdzi.. balss-saites pagalam mani atļāvās pievilt. :D
Ap kādiem 7ņiem bijām mājās un tad.. nodevos ilgstošai (piezīmēšu, ka ĻOTI ilgstošai) gulēšanai.

Sestdiena. Pamodos vēlu. kaut kur 20:10 izkāpu no gultas un sākām taisīties uz otrās dienas pasākumu. :D
Izdancājāmies, noskatījāmies slapjo T-kreklu konkursu un padiskutējām par uzlecošo dīvu Zani, kuru atpazīs jeburšs, kas bijis skatīties slapjos t-kreklus. :D Noklausījāmies Tumsu un visādus citādus artistus un aizgājām tuciņot.
Pirms tam vēl iegrizāmies karusēli, kas mūs vistiešākajā nozīmē izkratīja no galvas līdz kājām. ^__^
Mājās devāmies kuplākā skaitā un kā jau tradicionāli - basām kājām. Futbols ar pudeli pa ceļam un Ģirtiņa superīgie komentāri... Nu aizmirst nekādi.
Tad jau atkal gulēt.

Svētdiena. Piecēlāmies vidji agri. paēdām un visu dienu ieturējām Grūtnieču "programmu" - gulēt, ēst, ēst un gulēt. :D
Vakarā pat aizšāvām uz bodi, lai nopirktu saldējumu, šokolādi un citādus dranķus un turpinātu "grūtniečot".
Gulēt neaizgājām.

Pirmdiena. Skatījāmies filmu pēc filmas, grūtniečojam un smējāmies, neļaujot brālēnam gulēt.
4:30 bija autobuss, uz kuru es pat paspēju. BET. Sēdvietu nebija un es 3h noostāvēju kājās. Nu jēēēēbal. :D Un tas viss tikai tāpēc, ka man ir darbs uz kuru tulīt arī došos.
Man pat šodien pazibēja doma, ka pietiek.. 3h stāvēt kājās, ne mirkli neguļot un iepriekš aktīvi tusojot... pārāk augsta cena, lai tur tērētu savu laiku.
Ne es volejbolu paspēju uzspēlēt, ne nopeldēties. paldies darbam. Bet neko..
Izturēšu. :D