Ķirsīts
24 Jūnijs 2008 @ 09:41
līgo  
šitie jāņi bija kas dīvains. :D

Domāts braukt uz vienu vietu un beigās aizbraucās uz pavisam citu. Ādaži. Pie cilvēkiem, kurus teju nepazinām.
Pilns baseins ar alu. o.O
Šašļiki, Alus, Pina Colada, lekšana pāri ugunskuram, valsis, pļāpas par nāvi & stuff, - normāli.
Salāpīju divas attiecības [zin, man reizēm šķiet, ka jaunībā viss salāpītais pietiks visam mūžam. Tomēr mazo "paldies" dzirdēt bija jauki un patīkami.
Un tad sāka sāpēt galva. Protams, mani citramoni kā sen jau beigušies, izdalīti draugiem un citiem cilvēkiem.. Tad nu mocījos tādās sāpēs, ka pat asaras bira (rādītājs gana auksts).
Tad texts, ka mūs met ārā no mājas visam vēl uzdeva noti. ;D
Pilnīgi nekāda, nedomājoša, vien iekšēja liela sāpe stāvēju kā tāds mironis pie visiem, īsti neapjēdzot kas notiek.
Pēcākais gan mani pārsteidza. Visi "manējie" metušies par mani aizstāvībā, uzbrukuši nam-saimniekiem utt... Un nu jā.. Dīvaini, bet, laikam, pat patīkami. No vienas puses.
Lai gan es padraudzējos ar brāli podu vēlāk, galva man sāpēja no tā marasma, kas paralēli norisinājās abu "pārīšu" attiecībās un trešajiem mīlniekiem, kam lemts vien noskatīties..

Kopumā tuss man patika. pat beigās pohainais Mošķis un īdošais Začis, kašķīgais Svilpe un lūpu uzmetusī Anna... Valdis gan man atstāja ļoti pozitīvu iespaidu.
Gan tad, kad sameklēja mani dārzā guļošu zem koka, kur centos paslēpties no visu emocijām un tikt galā ar galvassāpēm, gan tad, kad ielika kājas man gultā un apsedza. It kā jau nekas sevišķš, bet man.. :)
Elviss man uztaisīja pārsaldinātu kafiju, kura pat palīdzēja.. Un visumā - cilvēki bija jauki, jautri un forši..

Anna aizbrauca mājās ar pilnu pludmales somu ar alu, Začis ar pilnu mugureni un valdis ar pilnu ģitāras somu. laikam, vairāk kā skaidrs, ka alus bija nopirkts daudz par daudz, ņemot vērā, ka tur tika dzerts uz nebēdu un basēna dibenā palika gulēt aptuveni vēl 30mit pudeles. maybe 20mit, neskaitīju.. :D

Bet nu jāņi aizvadīti, daudz maz, godam. pat ar visām nebūšanām.
Un nu - es eju gulēt. Zaibal.