Ķirsīts
25 Aprīlis 2008 @ 19:34
Pavasaris manā sirdī dzied dziesmas [vai ko līdzīgu]  
Saule, siltums un pavasaris. Dievinu, ka ārā ir tik silts, kad visi ļaudis izlien uz ielas un mēs kopā varam pavadīt laiciņu.
Vakardiena A-salā bija super-truper. Neskaitot to, ka man pa ilgiem laikiem kkas iesita drusku galvā un neskaitot, ka nomaucos uz mute kā liela muca. xD Tomēr... Bija feini, jauki un vīpī.
Edža jociņš ar cigaretēm gan nebija labs un.. es vēl aizvien esmu šokā, ka man beigās irādījās esam tik maz viņas... :D [Kurš nospēra tā arī neizdibināju].
Lai vai kā..
Mājās biju vēlāk kā vajag. Morāli sagaidīju. Mazo. Lielā nāca no rīta. xD
Lai kā šodien centos nokavēt filosofiju un dariju visu [ēdu, mazgāju zobus, klaiņoju netā, ko parasti nedaru no rīta] ar ekstra-giga-mega palēninātu ātrumu, es filosofijā ierados laikā... :o
Matenes KD uzraxtīju slikti. Nē, ĻOTi silkti. vakaar biju pārāk nogurusi, lai ko atkārtotu, tāpēc... Tā nu sanāca kā sanāca.
Fizikā pirmo stundu pa ILGU laiku kko pieraxtīju un pildīju uzdevumus. un SAPRATU. Pie tam, esmu ūber sekmīga šai sadoītajā priekšmetā. ^^ Olēi.
Džastins [pakaļa] man izbesīja šodien. Brembe ūber kruta un vispār, sist viņu.
Somā man tagad ir 6 vai 8 grami. xD Jūtos kruta. Iekasēšu naudiņu un pati dabūšu. Hā, hā. ;D Rofl.
Anglenē šodien izgāzos. Nebiju sagatavojusi md un uz vietas kko nepietiekamā daudzumā saraxtīju. Iepēros. :/
Biljardā 3:2 manā [??] labā. ;D Lai gan, arvien uzskatu, ka bija 5:0 ne manā labā. Edzis tomēr labi spēlē un es pat pēc 100 biljarda turnīriem viņu neuzveikšu. :/
gribu Mokku. ^^
rīt 6diena.
Eju spēlēt futbolu ar džekiem. Vīpī ^^
Jūtos fuckin labi. pat vairāk. ^^ Dzive iet uz augšu ar lielu uzviju un galvā man pavasars ar visām tām izrietošajā sekām.

--nav postojamā. kārtējais nekas jebšu Murgu blāķis
 
 
Garastāvoklis: bouncy
Mūzika: Putni aiz loga čivinās. xD