Ķirsīts
17 Aprīlis 2008 @ 01:42
3diena ir mazaa 5diena?  
Diena bija tieshaam super-truper!
Neskaitot, ka esmu bad girl un nobastoju krievu valodas kursus, kas noziimee doties uz exaamenu bez peedeejo 3s nedeelju apmaaciibas :D Bija taa veerts.

Saulains, pavasariigs laiks. Putni chivina, apkaart DAUDZ paziistamu cilveeku. Un vispaar - var just, ka visi pavasarii lien aaraa no savaam migaam.. Jo-ma-jo, cik daudz tautas nesatiku pa celjam uz andrejsalu un cik - tur. + veel visi tie paziistamie purni, ar kuriem es negaaju sasveicinaaties.. :lol:

Kiki bija prieks satikt. Nejaushi. ^.^
Vieniigi, Anneli ar Svilpi vareeju nesatikt shodien. Nez, man peec vakardienas vinja jau pietieka, bet.. Bija jauki, galu galaa..
un CILVEEX..[o.O] heh, nezinaaju, ka shis piipo A-salaa..
Un mans "potenciaalais beernu teevs".. - xD Bija feini.. ^.^
Un [es laikam sho saikli izmantoju paaraak biezji] man pirmo reizi nebij zjeel neredzeet savu viirinju, jo, redziet, vinjam bija frizieris. :D :D

Un.. sportot, kaa mees noskaidrojaam, ir iespeejams ljoti dazjaadi. Stulbie maratonisti, basketbolisti, vieglatleeti u.c. indiviidi :D Bet - jaa...

Hmm.. Un.. man nav garumziimju. o.O Kas pie vella notiek ar kompi?
uuun... es neuzraxtiiju shodien nevieu eseju anglenee.. uun neatradu informaatikas meeslu par Japaanju sataliitiem.. :o Nolaapiits, 10mitnieku nedabuushu. :/ Bet Ok.
Un vispaar, es jutos sagurusi.

Braucam uz Jelgavu, Viv?

Un,. nu ko.. Mokka riit. ;D [/Velk uz bad_enny pusi. alkohola lietoshana divas dienas peec kaartas./ Un tad buus 5diena un 6diena un arii 7diena.. o.O Un 1dien buus jaatziimee eksaamena beigas. :huh: Es kljuushu ppar alkoholikji un LIELU bomzi visu naudu nodzerot.]

Brum... Jaanopeerk cigaretes buus. Shodien apjautu, cik nelabi dziivot uz svesha[iem] reekjiniem. :/ I'm sorry, bet man tieshaam pa dienu nebij ne kapeikas.

Ak jaa, un vispaar - shodien bija paarsteigumu diena.
Chaapojot maajaas, ap maaju bija izvietojushaas 6shas ugunsdzeeseeju mashiinas. Es pat gandriiz sabijos. xD
Un.. viens dzeeseejs maskaa ar mani flirteeja, kameer otrs peetija mani ar taadu ..khem.. izgjeerbjoshu skatienu. Veeksh. tauta kljuust nepiedieniiga. *skatiens uz kosho matu iipashnieci*.

Un, Kikii, Tu mani shodien pat necenties nozjnjaugt. o.O Aizmirsi vai arii es tevi neizvedu?
+ paldies par zaaleem.. juutos labaak. ^^
 
 
Garastāvoklis: tuc-tuc-pozitiivs
Mūzika: EHR Tucinieku gabals (rock) xD