Ķirsīts
13 Aprīlis 2008 @ 07:03
pārdomas?  
Katrs jau mēs piedzimstam citā laikā un vietā. Mums katram ir savi vecāki, pārliecības, ādas krāsa, reliģiskā piederība, tautība utt... Visumā mēs domājam līdzīgi. Mēs runājam dažādās valodās, bet.. tas neko nemaina.

Mums katram ir iedota dzīve vienā noteiktā mirklī, tāpat kā tā beidzas, kad nu tas katram ir lemts. "starts" mums ir iedots vienāds.
Mīlestības daudzums un ēdienreižu skaits atšķiras, guļasvieta un tas kā tiekamies izaudzināti, bet "starts" ir nemainīgs.
Mums tiek dota dzīvība, mums ir doti vecāki, iespēja mācīties, strādāt..
Katrs mēs to izmantojam citādi, katram savā laikā "pielec" kas ir svarīgs un kas nav. Diemžēl, citam mazliet par vēlu. Vien kad vilciens jau piestājis nākamā stacijā un vairs nedomā atpakaļ braukt. Citam paveicas un dzīve dod otro iespēju, bet varbūt ne tev.

Veselība un dzīvība mums ir dota tikai viena. Tāpat kā tikai viens bioloģiskais tēvs un māte, viena dzimšanas diena, viens mūžš.
Sačakarēsi kaut ko - pats strebsi ievārīto.

Negribu mācit vai lasīt sprediķi. Katram jau pašam galva uz pleciem un māka "sagremot" pienākušo informāciju, tāpat kā apziņa, kas "pareizs" un kas ne.

Dzīvē šad tad der kaut ko pamainīt. lai tā kļūtu labāka.
un ne tikai man.
 
 
Garastāvoklis: domīgs
Mūzika: lietus lāses logā un vēja tālā balss