Ķirsīts
01 Marts 2008 @ 20:31
Tikai iedali "krutie" un "ne-krutie"  
Viss sākas ar glupu vēstuli, beidzas ar, sava veida, dusmu no manas puses un klāstu par sevi.. xD

"Pirmām kārtām, es gluži neliekos mierā ar sadalījumu "krutie" un "ne-krutie". Otrām kārtām, ja pat tiek vērtēts pēc tādiem, es nebūtu mierā ar šo "kruto" kategoriju.

Jā, es smēķēju un neesmu izcilnice skolā, daudz strīdos ar māti un visādi citādi, mātesprāt, spurojos pretī un izrādu savu pusaudžzu vecumu, tomēr.. tas ir subjektīvi, jo pie "krutajiem" tādā gadījumā es piemetu arī tos, kas narkojas, kas guļ ar visiem pēc kārtas, sadzeras u guļ grāvjos, lieto zāli un vismaz reizi mūžā ir veikuši abortu [meitenes]..
manuprāt, gaužām muļķīgi mani ielikt šai maisā, jo ar alkoholu es neesmu lielos draugos. Man patīk ar draugiem pasēdēt bārā un izdzert pa aliņam, tomēr - es gaužām reti esmu šājā "pāļa" stadijā, lai to maz pieminētu. Es neuzskatu, ka alkoholā slēpjas kaifs un esmu visai skeptiska pret tiem, kam galvenais ir katru nedēļas vīkendu piemaukties un nolūzt, nemaz nepieminot mājas apkorķēšanu no vienam stūrim, līdz otram.
Es neesmu mauķeles tips un nedodos puišiem rokās un, galu galā, es nelietoju ne zāli, ne arī ko stiprāku. Kā arī nešķaidu citiem ārā purnus, tikai tāpēc, ka man tā patīk.
Es gan nedancoju pēc māmuļas stabules, bet dzīvoju tā, kā uzskatu par pareizu.. Un neiebilstu, ja kāds mani nosoda par manu vērtības skalu un visu pārējo.. "