[info]stopere wrote
on April 18th, 2006 at 11:30 pm

un atkal par to pašu tikai no cita skatpunkta..

Šausmīgi sāpīgi no tevis dzirdēt par tavu atklāsmi... Alkoholisms.. Cik tas ir pretīgi, vēl jo vairāk... kad atkal ataust amiņā Viestura teiktais... ka tā ir slimība, ko nevar izārstēt.. vari dzert un saprast, ka nedrīksti, un atkal pēc laika atsākt domādams, ka proti dozēt, līdz atkal vairs neproti.. Un tu neproti.. bet es tevi nestādināšu, lai cik ļoti negribētos tev pateikt STOP!! PIETIEK!! bet es to nedarīšu.. piedod, bet es vienkārši labi apzinos, ka tu to vari izdarīt pati. un negribu lai tu mani vaino, ka es tev kaut ko pārmetu.. kaut arī labi apzinos, ka par dzerānu jau tev esmu teikusi neskaitāmas reizes, ka tie viens aliņš šodien man ļoti nepatīk, bet vienkārši, vai es tev kaut ko varu pateikt?? Tu ati labi zināsikad vajag apstāties, un domāju, ka labi apzinies, ka es tev varu un arī gribu palīdzēt, nevis aizgriezt muguru..
Tu saprati šovakar.. bet vai rīt zināsi to pašu?? Rīt tev liksies, ka tas ko teici šodien, aj.. tas tik tā.. es to pēc sevis.. tā jau(.) pielikt nevar.. vienkārši vajag... pašam pateikt pietiek, un grūdiens no malas... zini, man jau ir apnicies klausīties vienu un to pašu visu laiku.. man galu beigās arī sāp dzirdēt vienu un to pašu dziesmu, ka tu sevi kontrolē, bet patiesība jau ir tā,. ka tu sevi sen vairs nekontrolē.. tu sevi jau sen vairs nekontrolē.. vai tev patīk vai ne, bet tā ir.. tā ir patiesība, kas tev var gaužām nepatikt... tev nepatīk.. es zinu, ka riebjas, ja sauc par slimu... es zinu, ka es savā smadzenē esmu debila pēc alko.. man viņu vajag, lai paliktu debila.. un tev.. tev viņu vaig... Kāpēc tev viņu vaig??
Kur ir tā jēga sēdēt mašīnā uz dzert... Cik daudzi man jau ir jautājuši vai tev nav problēmes.. un ko lai es saku?? Mana draudzene ir slima, bet nesaprot.. nē sāk saprast, bet nevar.. apstāties..
Un kā lai es tev palīdzu, ja tu nestājies?? es tevi nestādināšu.. tu pati vari.. tu vari.. tikai negribi..
Tu domā, ka pazaudēsi jautrību? jā pazaudēsi, kamēr neiemācīsies izklaidēties bez šmigas.. kamēr neiemācīsies atrast kaut ko kas aizstāj..
ja vien tu man atļautu.. es tev palīdzētu... tu zini, tev ir jāzina, ka es.. vienmēr tev būšu blakus.. un ja arī.. tu turpināsi.. es tikai... patiesībā es nezinu cik ilgi es varēšu tā.. es jau varu teikt, ka man tas netraucē, tikai man likās, nu es laikam ka sevi čakarēju, bet man nepatīk tava uzvedība, man pašai jau sen likās, ka tu mīļā, kādreiz tomēr varētu apstāties un apskatīties uz sevi no malas, kaut ai kā šovakar. Kaut vai tikai šovakar, bet man tas dod cerību, es ceru ka ne muļķīgu, ka tā tas nav tikai šovakar. negribu evi vairs dzerošu, bet zinu, ka tas nebūs tik ātri.. Kaut arī cerība..vienmēr ir mazmazītiņa cerība :)

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

February 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      
Powered by Sviesta Ciba