March 29th, 2006

....

Smagi.. viss sajaucies vienā putrā.. pat neko runāt negribas.. tikai gribas lai viss ir atkal kārtībā..
saproti, liekas ka ar mums ir oki, tai pat laikā jūtu ka kaut kas nav no manas puses.. kaut kas ir sajaucies.. varbūt kaut kur iexā mīt aizvainojums, varbūt kaut kur ir viens vienīgs nobēdājies un norūpējies skatiens..
nezinu, kas notika.. laikam ka pie vainas ir kāds, kas no malas kaut ko groza.. gribas ļauties, vienkārši gribas, lai ir labi, lai man nav bail, lai atkal ir kā bija.. tiklabi.. un tad vienā mirklī nomainījās visas izjūtas..
man palika bail no tevis.. sapratu, ka tev mīļāka ir udela, ka tu savādāk izklaidēties nevari.. nezinu, varbūt arī riebums, kuru nevaru izteikt.. vienkārši gribēju būt ar tevi.. tā vienkārši just ka tikai tu man esi.. bet tā vietā.. Tā vietā saņēmu alkohola dvašu...
nezinu... tā stulbi.. un tai pat laikā labi.. vēl jo projām nedaudz vienalga.. vēl jo projām mazliet bail, vēl jo projām.. kaut kur iexā smeldz. nezinu kāpēc, bet tā sajūta.. es viņu nezinu, un zinu... pēdējā laikā.. pārāk bieži bijusi... ne pēdējā laikā, bet tad, kad likās, ka visss!! cauri.. cauri un viss....
nezinu kā lai viņu pasaka.. Tāda sajūta, ka kaut kas ir pazudis, kaut tai pat mirklī zinu, ka tas kas bija atkal tikai savādāk, uzausīs, kad būs pārgājis.. kad atkal satikšu.. bet tagad.. iexā.. kaut kāds vēsums.. kaut kāda neliela vienaldzība..
DE-BESIS? nezinu, tur jau atkal kaut kas dziļumāiesēdās.. varbūt tie vārdi par manu sirdi, ka pieder ne tev.. Piedod.. nu piedod, ka nevaru tāpat vien iedāvināt.. kaut zinu, ka tikai tev var uzticēties, bet nezinu, nav kaut kā trukst, lai būtu pilnība.. varbūt vienkārši gribas lai tu paņem un izdrāz mani, ad vismazāk to gaidu un veidā kādu pat iedomāties nevaru..

February 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      
Powered by Sviesta Ciba