spriidiic's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, September 13th, 2007
11:55a - KOPĀ pārgājiens

3 dienu pārgājiens raidījuma/projekta KOPĀ ietvaros ( http://www.hansamedia.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid= )  

bij super! Piedalījās 7 dalībnieki- 2 rateņkrēslā, 1 neredzīgais, 3 ar dažādiem kustību traucējumiem, 1 ar cukura diabētu.

Cilvēki ar dažādām invaliditātēm pierādīja, ka var darīt visu to pašu, ko cilvēki bez invaliditātes:

- jāt ar zirgu

-braukt ar plostu

- braukt ar vasaras bobu pa Siguldas Bobsleja trasi [ es ar to izdarīju ]

- spēlēt bowlingu ( jā jā arī neredzīgais)

-minogolfu ( neredzīgais ar mana miļākā latviešu estrādes/popmūzikas zvaigznes Laura Reinika palīdzību ), es biju tiesnesis un mana komanda vinnēja [komandā 3 cilvēki]

- doties pārgājiena gar gauju līdz jūrai ~ 4 km pa smilšainu/sakņainu/ čiekurainu ceļu, kas cilvēkiem ar kustību traucējumiem ir diezgan smagi

- doties izbraucienā ar LR robežsaradzes Bumeranga tipa jūras patruļkuteri ( http://www.rs.gov.lv/index.php?sadala=745&id=3794 )

Mūs gaujas krastā saigaidīja 4 pievilcīgi LR robežsardzes kapteiņi melnās formās

 >>>>>>>> Jaukākās pēdējā laika emocijas.Miljons jauku cilvēku iepazīti .Jaunie kolēģi ir super. pat vēdērs sāp no smiekliem. Makgaiverene jeb sudraba izolācijas lente tika izmantota visur un visiem.

Kā ārī neiztikt bez cirslīšcienīgiem gadījumiem, ka elcīc gaišā dienas laikā veikalā Elvi uz līdzenas vietas nokrīt un iegūst  baisu zilumu 15 cm garumā uz rokas zili-violetā toņkārtā.

Šis pārgājiens tiks atspoguļots 3 raidījumos, kas tiks parraidīti oktobrī .

Priecē, ka vairums uzņēmēju ir ļoti atsaucīgi- vairums atrakciju un pirmās nakts viesu māja bija pilnīgi par velti. p.s mans jaunais amats tagad ir projektu vadītāja raidījumam "Kopā" būs jāatskaitās par izlietoto finansējumu, jāpalīdz organizēšanā, utml.


current mood: jē jē

(8 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba