Lienita ([info]spindzeliite) wrote 30. Jūnijs 2007, 01:01
Ai..
Super sajuuta.. shodien ar Raimi izbraukaajaamies uz veikalinju, iepirkaam sev garderobi, juutos atkal skaista (un esu jau arii ;P~)!!! Iebraucaam pie vinja senciishiem, izpljaapaajaamies.. :) Jauki!!!
Gribeejaam paspeet arr pie friziera, bet visi pieraksti bii pilni :/ bet tas nekas, pieraksiijaamies uz riit riitu.. :) Tas buushu pavisam kaa no jauna piedzimusi! :)

Es tak esu viens miiljsh gjeenijs! B) Mamma pirms paaris dieninjaam teica, ka uz Airosmith neies, jo nevar atljauties naudinjas koncim teereet, ka ir svariigaakas lietas, lai kaa gribeetos iet.. nu, tad es sadomaaju, ka sametiisim naudinjas un nopirksim vinjai dzimshanasdienaa to biljeti :) Viena jau vinja ar neietu, taapee (es ar aarpraatiigi gribeeju uz konci) nopirkaam man ar biljetiiti (Raimiitis man iedaavinaaja :***)!!! Juutos ritiigi labu darbinju padariijusi un mammuce dikti prieciiga! :)
RaimiiC 3. no pasha riitinja lido prom :( un vakaraa mees a mammu, visticamaak, kad buushu ritiigi izraudaajusies, iesim uz konci!

Noleemaam peedeejaas dieninjas pavadiit divataa, cik nu iespeejams, taa lai neiekaveetu neko pa 2-3 meeneshiem ;) {miileeties vauraam diennaktiim (c)Raimis}!!!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.