Lienita ([info]spindzeliite) wrote 15. Jūnijs 2007, 12:41
Traki!
Atkal ir pienācis brīdis, kad jutrības netrūkst!!!
Uzradās man interese par vienu traku bābieti, pēc tam, kad nakc vidū viņa izmisīgi meklēja savu 100% uzticīgo un tik ļoti mīlēto vītrieti.. nez, kāpē tieši pie manis!?
Tātad, tagad, kad pēc ilgiem laikiem "sirsnīgi papļāpājām" ;) ar šo "viņas vīrieti", atkal ir uzradusies šī greizsirdīga mātīte, kura pa katru cenu ar zobiem un nagiem mēģina nosargāt, it kā, viņai piederošu cilvēku, kuram pat "okupēšana" nedraud!!!
Nebrīnītos, ja viņa pat kļūtu greizsirdīga uz vīriešiem un priekšmetiem arī un kā nevaldāms bizonis mēģinātu nomīdīt visu, kas atrodas tuvāk pa 1m viņas lolojumam!!! Godīgi sakot, no malas to visu ir pat ĻOTI smieklīgi noskatīties un klausīties "lolojuma" sūdzībās, par kurām diez vai viņa ir informēta!!! Tas viss ir saprotams.. it kā.. Mīlestība ir akla.. pat mīlestība pret naudu (ne tikai dzīvu būtni)!
Ir tikai viena lieta, ko es nekādīgi nespēju saprast.. es atrodos tālāk par metru.. daudz tālāk.. un nau manās interesēs riskēt ar savu dzīvību :D:D:D un iet tuvāk.. Sooou... why the schouting? Why the Fucking stress?
Ir varianti.. maybe, viņai ir iemesls tādai būt, TIEšI UZ MANI.. maybe viņa zin kko tādu, ko nezinu es? :o :)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.