spies
17 Decembris 2008 @ 09:43
atkal, atkal atkalA  
Labais. Ja Rīgā vēl ir vismaz kaut kas bālgans, kas atgādina sniegu, tad sūnu ciemā bija ideāla ~0.5 cm ledus kārta uz visa bez mazākām sniega pazīmēm.

Pustumsā, pusmiegā izej ārā un mēģini aizgādāt pilnu maisu līdz miskastei. Pirmais, ko izdari - normāli noliecies uz muguras, miskastes maisu glauni pametot gaisā. Tam ledus nepatīk, tāpēc uzkrīt tev tieši uz vēdera. Maisa saturs vienmērīgi pašķīst metra rādiusā. Secini, ka nostāvēt grūti, tāpēc tā pat rāpojot visu atkal savāc maisā. Kaut kā beidzot izdodas tikt līdz miskatei, taču secini, ka tā piedalās kaut kādā ledus skulptūru festivālā un nav ne mazāko cerību dabūt vaļā, jo arī visa ir ar ledu. Pēc šādas vartīšanās vair nav iespējams padoties.
Sameklē āmuru, tiec līdz miskastei (neaizmirsti, ka vismaz vienreiz jānoliekas uz muguras), sāc apstrādāt miskasti ar āmuru. Garāmejošie kaimiņi uz tevi skatās ļoti aizdomīgi un iet ar līkumu, taču tā aizskatās, ka arī noliekas uz muguras. Iekšēji vari uzgavilēt. Beidzot iemāni maisa saturu miskastē.

Aiztenterē līdz mašīnai lai to uzsildītu. Taču tad skaties uz to kā bullis uz sarkanu lupatu, bet nekādi netiec iekšā, jo kāds arī to ir pārvērtis par viengabalainu ledus gabalu. Ar iekāri paskaties uz āmuru, tad tomēr savaldies. Pāris reizes pats notriecies per auto un pat izdodas tikt iekšā. Iedarbini un mēģini nodabūt ledu nost no priekšējā stikla. Sameklē savu mīļāko kredītkarti un sāc skrāpēt, secini, ka veltīgi. Atceries, ka kaut kur mašīnā jābūt bodē pirktam ledus skrāpim. Nomaucies. Tiec līdz bagāžniekam un starp seleriju, citadelēm, quarto un benzīna kannu izdodas vajadzīgo atrast. Mēģini kaut ko noskrāpēt ar to, bet secini, ka progress tāds pat kā mēģino metru biezā ledū izurbt ālinģi ar to pašu štruntu. Atkal ar iekāri paskaties uz āmuru.

Aiztenterē līdz mājai un uzvāri pamatīgu kannu ar ūdeni, ko izmantosi, lai atkausētu ledu. Ejot atpakaļ uz mašīnu, neaimirsti nomaukties un pusi kannas satura izliet uz zemes un savām biksēm, taču ar atlikumu vismaz izdodas dabūt nost to ledu un laimīgs, priecīgs un pozitīvi uzlādēts esi gatavs doties uz darbu.

Lai tev arī labi strādājas.
 
 
Mūzika: Snap - Power