spies ([info]spies) wrote 26. Oktobris 2005, 15:01
nu cik ilgi vēl???...
Man jau šķita, ka mūsdienu cilvēki ir izauguši no chainletteriem. Kārtējo reizi kļūdijos... It kā saprātīgs vīriešu kārtas indivīds ap trešo gadu desmitu, bet nodarbojas ar tādu idiotismu.
Ja tu saņem šo vēstuli, tad zini, ka ir kāds, kurš naktī savā gultā domā par tevi un nodarbojas pats ar sevi 17 dažādos veidos... wahh
Tagad tu esi šo vēstuli izlasījis un tev tā OBLIGĀTI jānosūta visiem, kurus zini, tad tas pats jaizdara arī no visiem pieejamajiem darba kolēģu datoriem, jo tev jau tāpat nav ko darīt un visi tak vēlas saņemt veselu kaudzi vienādu chainletteru.
Piedevām ja tu to nezidarīsi, tev pēc trīs dienām nopūs krāniņš, ja tas jau nav noticis. Ja tev tāda nav, tad tevi notrieks lidojoša kaalizācijas lūka utt. utjp. Un ir jau reāli piemēri. Viena maza meitenīte no Čadas saņēma šādu vēstuli (kan nezin kā, jo datora vņai nebija). Tieši šā iemesla dēļ (neesošs dators) viņa šo vēstuli nepārsūtīja tālāk. Nākamajā dienā viņai milzu zvirbulis, kas bija pārbarots ar testosteroniem, iekakāja acī un uzreiz pēc tam bars zaglīgu jūrascūciņu nograuza kājas līdz padusēm. Un tas tikai tāpēc, ka nenosūtīja šo vēstuli. BAIDIES!
Taču ja tu aizūtīsi šo sviestu vismaz 10 cilvēkiem, tad tev noteikti uz galvas uzkritīs pods pilns ar naudu. Tev gan no tā smadzenes saies vēl lielākā sviestā un nepārtraukti smiesies, bet tas jau ar nekas, chainletteri var nosūtīt arī visu laiku smejoties
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.