solvix

18. Decembris 2004

00:55

Noskatiijos pusi no filmas "maid Manhattan", tik miedzins naak, taapeec otru pusi skatisos riit... Iepatikaas 1 fraaze...aizverot kadas durvis, tiek atveerts logs...lec!!! Te lodzins prieks mums - visiem pietiks:))

11:04

^^^^^^######^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^
^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^
^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^
^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^
^^####^^^^^####^^^^^^^^^###^^^^^###^^^
^^###^^^^^######^^^^^^^###^^^^^^####^^
^####^^^^^######^^^^^^###^^^^^^^^###^
^###^^^^^^^####^^^^^^###^^^^^^^^^####^
^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^
^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^
^###^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^
^###^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^
^####^^^^###^^^^^^^^^^^^^^###^^^^###^^
^^###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^####^^
^^####^^^^######^^^^^######^^^^^###^^^
^^^####^^^^###############^^^^####^^^
^^^^####^^^^^###########^^^^^#####^^^^
^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^
^^^^^^########################^^^^^^^^
^^^^^^^^####################^^^^^^^^^

Taa sodien juutos...pa ilgiem laikiem priecaajos,ka aatri pieceelos,citadi tos murgus pa nakti nevar vairs iztureet...peec sapnu tulkotaaja secinu,ka satiksi savu lielako ienaidnieku..gaidiidim un redzeesim:))

15:25

palasiiju savu horoskopu...sapratu, laikam nemaz sevi nepaziistu...veelreiz parliecinos,ka horoskopiem nav ko ticeet

Nevienai zīmei nav tik daudz manikāli depresīvu un gļēvu cilvēku, nevienai zīmei nav tik labas laika izjūtas. Temperamentīgs un svārstīgs, meklējot līdzsvaru.
Viņiem nepieciešams brīvi pārvietoties, ienīst tumsu un slikti apgaismotas telpas. Svariem vajadzīgi visapkārt cilvēki, kurus iekarot ar šarmu, maigumu, dāsnumu, spontānu viesmīlību, glaimiem, izpalīdzību un augstsirdību.
Svari piešķir lielu nozīmi zināšanām, apkopo faktus, augstu vērtē jebkuru informāciju. Informācijas slēpšanu uzskata par noziegumu. Viņi labprāt pie citu idejām, uzlabojot tās. Svari ir ieceru un labas gribas pilni, trūkst tikai gribasspēka.
Kā vīrieši, tā sievietes visu mūžu cenšas valdzināt, par atbildi gaidot apbrīnu, atbalstu, uzslavas un pieķeršanos. Svari nevar nejusties populāri, visu mīlēti, ieskaitot veiksmi. Viņi jūtas apkrāpti, ja uzskata, ka tos nemīl.
Svaru sievietes veido pašus labākos apģērba modeļus. Viņas ir elegances virsotne. Tās ir piesardzīgas, jo mīl izdabāt un radīt labu iespaidu. Pievērš uzmanību sava apģērba piegriezumam, taču nav pārliecinātas par krāsu. Priekšroku dod bāli zaļajiem, pelēkajiem un visiem pasteļtoņiem, kā arī maigām smaržām.
Svariem ir tendence izvairīties no atbildības. Viņi labāk gulēs, nekā cīnīsies. Vilinājumu un kārdinājumu priekšā viņu griba sašķobās. Nevienam neko nevar atteikt. Tas var novest pie vienaldzības, grūtībām, kompromisiem un galu galā pie vainas kompleksa.
Svari ir mēra un mērenības zīme. Viņi var izmērīt, aču negrib būt konsekventi. Drīzāk upurēs ideju un glābs dzīvību, nekā cīnīsies.
Svariem jāmācās likt lietā jūtas, lai pieņemtu lēmumus un pārvarētu pasivitāti.
No visām zīmēm vismazāk spējīgākā pretoties alkoholam, un tieši tā, kurai būtu jādzer vismazāk.
Powered by Sviesta Ciba