Just saape... - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
sodiiba

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Es tachu nesmeekjeeju! 8. Dec 2004|03:17

sodiiba
Tik ljoti ljoti jociiga ir shii sajuuta vai varbuut apzinja... ka es vairs nepiipeeju!!! Es aizeju uz skolu kaa vienmeer aatraak, lai varu veel aiziet mieriigi uzpiipeet... aizeju, bet man tachu nav ko dariit!! Es tachu nepiipeeju!!! Taalaak starpbriidis 30 min. Nu.. nu.. nu, ko nesmeekjeetaajs, lai dara 30 min. garaa starpbriidii?????? Tur tachu pa to laiku var jau otrajaa sapniitii iekrist aiz garlaiciibas!!!! Arii kaut kur 15 min. briivs laiks. Nu kaa radiits lai mieriigaa garaa kaut kur uzpiipeetu, vai ne? Bet es tachu nepiipeeju!!! Ko lai dara taas 15 min.??? Ieeju kafejniicaa, peec pieraduma mekleeju smeekjeetaaju zonu, patiik man iedzert cafe late un uzpiipeet :) pasuutu savu cafe late un .... bet es tachu nepiipeeju!!! Hm?? jaa.. un arii naudinja kaut kaa mazaak teereejaas. :) shodien domaaju kaa es taa tik maz esmu izteereejusi :)

Bet viens gan ir skaidrs - eestgriba ir daudz lielaaka nekaa ieprieksh!!! Tas noziimee, ka jaasaak ciitiigaak pieveersties sportam! Mhm.. :)
Un domas visu laiku ir pie piipeeshanas..tas traucee! Ja nebuutu jaaskataas kaa citi piipee, jaadomaa par to.. tad buutu vieglaak. Citaadi visu laiku notiek taada ka ieksheejaa ciinja - Piipeet! - Nepiipeet! He :)) smiekliigi, bet es pat sevi piekjeru domaajam par smeekjeeshanas plusiem un miinusiem manaa gadiijumaa :))

Kaut nu man taa motivaacija buutu stipraaka, jo shoreiz es tieshaam gribu atmest!!!! Taa notiek pirmo reizi, man vienmeer ir bijusi taa sajuuta, ka es pat negribu atmest! Patiesiibaa vieniigaa motivaacija man patreiz ir taa, ka es peec paaris gadiem noteikti gribeeshu jau plaanot beerninju taapeec ir jaaattiira organisms!!! Bet shai vieniigajai motivaacijai zuud jeega, ja mans puisis neatmet. Tad kaads labums no mana attiiriitaa un puisha neattiiriitaa organisma????

:))) Es jau shodien izdomaaju sev balvu, ja man izdosies atmest pavisam, jo tagad ir pagaajusi tikai nedeelja! Es nopirkshu sev sen kaaroto uudenspiipi :)))))) Jaaa... uudenspiipe!!! Man taa patiik... it iipashi melonju tabaka...mmmmmmmm... :))) tad es vareeshu par godu savai atmeshanai uzpiipeet ko daudz jaukaaku, garshiigaaku un patiikamaaku :)))))))
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.