entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
Viendimensija - Komentāri
sniegavirs
Anamnēze.
Sēžu un domāju ko lai raksta un un atduros pret vienām un tām pašām dažām izvelēm, kuras iekļauj noželojamību, patosu, pārspīlējumu un zināmā mēra arī bezcerību. Bet tas laikam to negulēto stundu dēļ un no nespējas aizmigt. Protams, protams, varētu šeit pateikt, ka visiem bez izņēmuma ļoti vēlams būtu aiziet smagi padirst un ļoti padomāt ko saka un domā starpetniskajos jautājumos. Atsevišķiem indivīdiem vēlama būtu šī procesija arī ar asiņainu diareju. Taču tas būtu pārāk jēli. Un tāpēc, lai tās "izsmalcinātās" tualešu ainas paliek nu jau uz jūsu iztēles rēķina.
Tāpat es varētu pateikt, ka nu principā kādas tur sakars -20 grādiem ar arktiskām temperatūrām pie joda, zirga un septiņiem tatāriem, kas visi, laikam, ir izlēmuši izvarot apollo.lv redaktora un žurnālistu smadzenes. Nekāds cits veselajam saprātam pieņemams skaidrojums vienkārši nepastāv. Jo ja pastavētu, tad būtu jāatzīst vēl bēdīgāka atziņa... Ka lasu portālu, kurš balansē savu stulbumu uz garīgās atpalicības robežas un smagas galvas traumas. Ne viena ne otra iespēja nekomplimentā Latvijas sabiedrībai, ja jau kaut kas tāds tiek piedāvāts. Tāpēc lai nebūtu pārāk bēdīgi un drūmi, es tiešām svēti ticu tam, ka cilvēkiem šajā protālā ir uzbrukuši ļaundari. Vismaz raisa līdzjūtību nekā nožēlu.
Tāpat es arī neteikšu to kaut velētos lai ne tikai 4 nosaltu šajos mīnusos
bet krietni vien vairāk. Protams, tas ir ļauni un es pat neteikšu ka cilvēki nesapratīs šo loģiku drīzāk atteiksies saprast. KAs ir būtiska atšķirība. Jeb kurā gadījumā, ja Tu spēj nosalt vienīgajās pāris dienās kad ir īsta Ziema, tad droši vien Tu to esi pelnījis. To, ko demogrāfi sauc par Latvijas izmiršanu, es vēlētos nosaukt par Mātes dabas draudzīgu palīdzību nācijas cilvēcisko kvalitāšu celšanā. Tā šķiet ir vislielākā slimībām no vissām- VISAPTVEROŠ AKŪTS STULBUMS. Tāpēc nosaukums ir anamnēze, ja kāds nezin ko tas nozīmē, tad te ir pat varianti: http://www.tezaurs.lv/sv/?w=Anamn%C4%93ze
P.s. Vermillion Pt.2

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
profile
sniegavirs
Name: sniegavirs
calendar
Back Aprīlis 2012
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
links