entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
Viendimensija - Komentāri
sniegavirs
[Starpnieks]
Forša filma izsmējāmies ar mamaa... :D pa ilgiem laikiem. Jau kuro dienu var notikt viskaut kādi mēsli, bet Gatis turpina stūlbi smaidīt tā, ka tas smaids līdz ausīm. [lī.]
Mīlestība IR pats labākais pretsāpju līdzeklis! Tā bija rakstīts Rīgas Laikā un gribas kaut kā piekrist.
Cookie bija taisnība par to Sarkozī rakstu. Patiesi iedvesmojoš, lai gan sākotnēji no virsraksta Sarkozī revanšs neko tādu negaidīju. Francijas Prezidenta vēlāšanās mans favorīts bija Segēna Rojāla. Lai nu kā es tomēr palieku pie savas nostājas, ka Nikolā Sarkozīt kā konservatīvists turpina tēlot liberāli aitu pūlciņā.
Lai nu kā nāksies mums ar Nikolā sadzīvot kādu laiku- neskatoties uz to, ka viņš bija iekšlietu ministrs kuram nācās tikt galā ar Parīzes un tās piepilsētu grautiņiem... varaskārs- bet normāls imigrants. Ir no kā mācīties... Turklāt kā jau parādīja notikumi ar demonstrantiem noteikti viņš nav žēlsirdīgs... tepat nesen vēl parādījās ziņas, ka viņš neizsludinās amnestiju Bastīlijas dienā 3000 ieslodzīto, kā tas pēc tradīcijas ir ierasts. Bet lai nu būtu cerams viņam nesekos līdzi Širaka ēna- lai gan RL rakstā minēts, ka viņi neesot bijuši diez ko labās attiecības atļaušos uzsvērt un atgādināt, ka Širkas Sarkozī saskatīja savu sekotāju! Un viss pārējais ir vienkāršas politiskās spēlītes un masu apziņas ietekmēšana par labu Sarkozī... ir tā anekdote par Hruščovu un trim vēstulēm. Viņš atkāpjas un viņa vietā nāk jaunais partijas vadītājs. Hruščovs saka: Klausies, ja tev dzīve, un tā arī notiek, notiks kāds negadījums darbā- krīze... paņem vienu no manām vēstulēm seifā...tās tevi izglābs. Sacīts darīts. Paiet 5 valdīšanas gadi un nākas vērt vaļā seifu. Valstī mizlīgs skandāls korupcija. Kaut kā viss jānokārto. Jaunais vadonis paņem pirmo vēstuli- tajā Hruščovs raksta: Vaino ārvalstu spiegus, noziedzniekus un kapitālistus(mūsdienās viņš rakstītu oligarhus). Viss notiek vadītājs izdara visu kā Hruščovs licis- tracis pieklust. Paiet vēl 5 gadi un gadās smaga problēma ar valsts budžetu. Jaunais vadonis atver otro aploksni. Tajā Hruščovs raksta: Vaino iepriekšējo valdību- manu valdību. Sacīts darīts problēmas atrisinās. NU, lūk, tā arī šajā gadījumā ar Nikolā Sarkozī... vienmēr var atrast kādu vainīgo. Protams ir arī trešā vēstule, bet tā vairs neattiecas uz Nikolā stāstu. Joks ir tajā, ka kā Sarkozī, tā Širaks ir no vienas partijas- partija mūzdienās vien nenozīmē cilvēku indivīdu kopumu ar kaut kādām kopējām interesēm- mūsdienās vismaz R valstīs tie jau ir vesali klani veidoti ģimenēs no paaudzes paaudzē ar mērķi būt uzticīgiem kādai partijai. Protams es ceru, ka Sarkozī viss izdosies kā Nejī mērs viņš bija spīdošs kā politiķis un taktiķis viņš ir spīdošs, bet paraudzīsim, kas notiks patiesi nopietnā situācijā, kur Sarkozī nevarēs izmentot nekādas "vēstules" tas ir izmantot izdevīgas apstākļu sakritības. Un es šiet runāju par daudz ko par viņa reformām, gan par viņa uzskatiem... Vispār vairāk vai mazāk visi Eiropas konservatīvisti un cetrisit tagad piesvinājušies vai drīzāk tēlo tik pārliecinoši liberāļus kreisos vai laboējos, pēc izdevības, ka viņiem visiem vajadzētu piešķirt mūža iegūldījumu aktiermākslā. Vienīgais mierinājums tāds, ka pie mums viss notiek daudz sliktāk. Pat ne sliktāk kaut kā ačgārnāk.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
profile
sniegavirs
Name: sniegavirs
calendar
Back Aprīlis 2012
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
links