[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vēlēšanas Mar. 8th, 2005|09:51 pm

snake
Vērtējam partijas pēc to reklāmām.

Nu ja jau viens čuvaks uzrakstīja, tad man ar vajag. No politikas neko nejēdzu, neinteresējos un parasti balsot neeju, jo vienkārši nezinu, par ko. Ir doma, ka zags tāpat visi vienādi, lai no kuras partijas arī nebūtu. Bet ne par to šoreiz.
Redzot visur izlīmētās partiju reklāmas, galvā ienāca interesanta doma. Bija man tāds draugs Lauris, kurš filmas videonomā izvēlējās pēc bildes uz vāciņa. Ja tur reāls mužiks ar M60 / Super-hot beibe, tad laba filma, ja kaut kādi burti - uz redzēšanos. Tā arī es mēģināšu vērtēt kandidātus tīri pēc vizuālā iespaida:

- Tautas Partija. Starp oranžo krāsu pazib pazīstamas (pēc iepriekšējām reizēm) sejas - Pīka, Krastiņš un kas tur vēl. Bet vienā bildē uz mani rēgojas trīs labi baroti, pārtikuši sirmi kungi gadiem tā ap 80 (pēc skata). Ja tā padomā, ar ko man asociējas šāda tipa cilvēki, tad nu vienīgi ar kārtējo aizliegumu pret alu vai "vardarbīgām videospēlēm". IMHO, kopīga man ar viņiem maz, tapēc sauklis "Kopā mēs varam" uzjautrina. Varam jau varam, tikai labāk nevajag.

- Kaut kāds čubars ar saukli "ES NEĻĀVU VIŅIEM ZAGT!" Kā tad, kā tad - zagi pats! Uz redzēšanos!

- Jaunais Laiks šoreiz kaut kāds neoriģināls. Pelēkos toņos ieturēta afiša, ne tev sejas kādas, nekā. Varbūt, sekojot šokolādes batoniņu un ieliknīšu reklāmas kampaņām, šitā arī tāda divdaļīga? Nez, būtu labāk kādu beibi sulīgu ielikuši, uzmanības piesaistīšanai.

- Ieraudzīju Dolgopolovu, gribēju iemest ar akmeni, noturējos. Nez, vai uz ilgu laiku.

- Un, visbeidzot, mans personal nemesis, Lujāns, kurš burtiski visur. Varu atzīt - man viņš vienkārši nepatīk, un tās ir manas cilveka tiesības ienīst jebkuru, kuru sagribas. Tad nu Lujāns, bez tā, ka izbesījis jau, man asociējas ar tādu, kurš, kā tikko tiks krēslā, uzreiz sagrābsies prātam vienkārši neaptveramas summas. Pie tam gan pats, gan partijas biedri attēlos redzami strikti baltās krāsas drēbēs. Ja tā nav cilvēku zombēšana (Lujāns = svētais), tad es nezinu, kas ir.

Tā lūk. A ko viņi sola, es nezinu. Skatos pēc cepures.

ps. Ā, vēl aizmirsu čuvaku no Zoodārza, to, kuram ūsas kā huzāram. Mož par to balsot, skat, kopīgi sametīsimies bārdasnazim? ;)

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.