[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Attitude Dec. 5th, 2004|02:00 am

snake
Sometimes I'm slow. And I mean really SLOW!

Nevar jau visu laiku par citiem ņirgāties, savādāk vēl sāks apvainoties, vajag kādu reizi arī pašam par sevi ierēkt. Nu tad te būs viena atbilstoša ilustrācija iz dzīves.
Bet man patiešām pārsvarā daudzas lietas lēnām pielec. Citreiz, kad kaut ko beidzot saproti, uzreiz galvā doma - "Kapēc agrāk nedadomājies, āpsi, visi pārejie jau sen to saprata, a tu tikai tagad!" Bet labi, vismaz, ka pašam skaidrs, tad jau laikam galīgi norakstāms neesmu, ja jau pats vēl to pamanu :)
Sekojoši, sēžu darbā, pusdienas pārtraukums, man ir maizītes, nekur negribu iet, ēdīšu turpat dekorātoru telpā. Un pie tam, hohoho, kolēģes, iedvesmas meklējumos, šķirsta no kioska savāktos arzemju žurnālus. Savāktus biezā slānī. "Vogue", "Bazaar", "Elle" etc., bet pa vidam arī šis tas interesantāks. Manu skatienu piesaistīja agrāk neredzēts/nelasīts žurnāls "Attitude" ar Robi Viļjamu uz vāka.
Atveru, pašķirstu, kaut kādi skuvekļi, Editor's Word - tā, neko. Tālāk seko intervija ar Džeriju Hallivelli, "Geri injects fun back into pop!", un photoshoot - Džerija kā medmāsa. Uhh, pie tādas medmāsas es būtu pirmais pacients! Tālāk seko intervija ar Robi, "How Gay is Robbie Williams?" Who cares? Galvenais, lai tālāk dzied jēdzīgi un uz Bonda lomu neskatās, un būs labi, Robis - mūsējais džeks. Tālāk kaut kāds aktierelis no britu TV apraksta, kā viņš tēloja geju. Hmm, mani spider-senses jau sāka nojaust kaut ko nelāgu rakstā par Robi un viņa orientāciju, bet te vispār aptrakojās. Tālāk raksts par Eltonu Džonu. Eltons nav mans favorīts, tā kā škirstam tālāk. Nākamajā lapā - wtf? Geju klubu reklāmas? Holy Shit! Atpakaļ pie vāka - HOMO EDITION!!! Paskatos apkārt - manas kolēģes rēc kā negudras, viena vēl pajautāja: "Nu kā, interesants žurnāliņš?" Nav tas vārds.
Ātri metu pret sienu homo-gomo, un steigšus ķēros pie nākamā, kas kaudzē stāvēja, tas izrādījās britu FHM, pirmajā atvērumā jau pupi - FŪ, šitais ir normāls, "savējais" :) Pašķirstīju to arī, un piedod, Agri, bet viņš ir krietni interesantāks par savu LV brāli, nezinu, vai tapēc, ka biezāks 3x, vai tapēc ka vienkārši raksti interesantāki, bet tā nu man likās.
Attaisnojumam piezīmēšu, ka tas "Attitude" nav vis no tiem geju žurnāliem, kur pirmajā lapā divi zirgi sprauž viens otram dongus ausīs, bet gan tāds, "pa vidam", kur gan par modi pastāsta, gan arī vecenes intervē, bet nu tomēr ar noslieci uz.
Mjā, brīžiem lēni gan pielec ;)

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.