[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Demoversiju Svētdiena Sep. 24th, 2004|09:17 am

snake
"Kam vispār vajadzīgas demo versijas?" jautāja mans draugs Andis, un, protams, kļūdījās. Lai nesanāktu kā ar pārtizlo ShellShock: Nam'69, tika nolemts labāk sākumā ieprovēt attiecīgās spēles demo, pirms vilkt kārtējo 2Gb+ instalāciju.

Medal of Honor: Pacific Assault

Likās, ka pēc superb'ā "Call of Duty" izdomāt kaut ko jaunu skriptēšanā nav iespējams, bet MoH triumfāli atgriežas, lai parādītu, kurš te ir (skriptu) karalis. Viss notiekošais spēcīgi atgādina filmas Pearl Harbor labākos momentus, proti, milzīgu karuseli - viss apkārt šauj, šķīst, sprāgst un griežas, lidmašīnas gaisā satriecas, otra ietriecas zemē un propellers nolido 3cm virs tavas galvas. Trakie japoškas metas virsū ar zobenu un tu atkaujies gluži kā Nikolass Keidžs Windtalker'os. Ļoti iespaidīgi, bet pēc "FarCry" plašumiem "džungļi kastē" mazliet atgirež atpakaļ realitātē. Bet vienalga - būs jāņem. Banzaiii!

Full Spectrum Warrior
It kā izstrādāts pēc īsta militārā simulātora motīviem etc., un to var manīt - nav nekādu bezgalīgo vjetnamiešu, kā grjobanajā "ShellShock", this here is hard-core! Sākumā mazliet traucēja, ka nevar pašam vadīt cilvēku, un ka kontroļi ir tikai squad-līmenī, bet nu to vismaz izpērk lieliskais savējo A.I. Pluss vēl viss ļoti atgādina "Black Hawk Down", un viss, kas atgādina BHD ir labs :) Ne pirmā svaiguma grafika mazliet pasliktina iespaidu, bet nu vismaz manā gadījumā tas pat ir pluss. "Roger that, Bravo team! Ready to Roll." Ņemam.

Shadow Ops: Red Mercury
Ja Raven nespēj mums dot "Soldier of Fortune 3", to mums dos Zombie Studios ("Spec Ops" veidotāji). Pilnīgi, hm, "klasisks" 3-Action tieši SoF stilā, demo neko neskaidro, kas un kapēc, vienkārši iemet mūs misijā kaut kur kārtējā Kambodžā, kur atkal ir notriekts helis un jātiek ārā, pa vidam apvācot 100+ džekus turbānos. Nevienas jaunas idejas, ne mazākās oriģinalitātes, šī misija ir redzēta jau vismaz reizes 3+ (Novalogic'a "BHD", Ritual'a "CS: Condition Zero" un vēl kaudzē citu), bet vienalga - baigi aizraujoši. Bang! Bang! mirsti demokrātijas ienaidniek. Vienkāršs, neko neprasošs, bet vareni jautrs FPS vienai reizei - a ko vēl vajag? Ja, protams, jūs esat tāds FPS fans kā es :) Komplektā Unreal Engine un THX skaņas sertifikācija (Karmas, diemžel, nav), sakarā ar ko - PC DVD-Rom only. Bet vienalga - ņemam.

Conflict: Vietnam
Iepriekšējos 2 konfliktus nēesmu spēlējis, so nezinu, kas jauns un kas pa vecam. Bet viss ir noteikti daudz spīdošāk, nekā iekš "ShellShock", komanda vadās, 3rd person normāls, lai gan trūkst pirmās personas perspektīvas. Bet problēma ir tur, ka nolāpītā Vjetnama ir pieēdusies vēl vairāk, nekā WWII, kur vismaz dažādas frontes bija. Vjetnama visās spēlēs izskatās vienādi - kā saka, džungļi arī āfrikā džungļi. "Vietcong" (kopā ar "Fist Alpha"), "Battlefield: Vietnam", "Vietnam: path of Ho-Shi Min", "Shellshock: NAM'67", "Conflict :Vietnam", upcoming "Men of Valor" - cik var? Lai gan pēdējo noteikti paprovēsim (2015 tomēr), bet sākumā "Vietcong: Fist Alpha". Confliktam vietas pagaidām nav.

Warhammer 40,000: Dawn of War
Parasti ar stratēģijām neaizraujos, bet šitais - konkrēti ierullē. Relic, tomēr, kā nekā. Plus superīga sākuma filmiņa Blizzard stilā. Ja sagribēsies kādu stratēģiju, zināšu, ko ņemt.

Mortyr 2: For Ever
Un kur nu bez mūžīgā kroplīša. Jau main menu mūs sagaida ar sveicienu - 80ties coming back! Kaut ko tik tizlu pat toreiz neteisīja. Loading skrīns ir pilns ar engrish (!), nez kas to spēli vispār taisīja (īstenībā - poļi). Muļķikā (diezgan pretīgā) redzam, kā galvenais varonis ar izteiksmīgu vārdu Mortyr (jūs nosauktu savu bērnu par Mortāru?) izlec no degošas lidmašīnas un nokrīt behind enemy lines. Un sākas - drausmīga grafika, drausmīgi modeļi, drausmīgs viss šajā mežonīgajā parodijā par "Medal of Honor". Lai ar to nebūtu par maz, fonā Urā-patriotiska Hanzcimmera vietā skan, naturāli, bēru maršs, kuru dzirdot, gribas tūlīt padoties pirmajam fricim, ko ieraugi, lai tikai šīs mocības ātrāk beidzas. Visu var raksturot apmēram tā - jums piesolīja Haribo končas (labs kara FPS), taču kad jūs to iebāzāt mutē, izrādās, ka tās ir lakricas! (pilnīgs crap FPS). Voobšem, tikai intereses pēc izmocīju līdz galam, kur mani gaidīja uzraksts "Mortyr 2 coming xmas 2004". Paldies, ka pabrīdinājāt.

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.