[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Eurotrip (2004) Aug. 23rd, 2004|11:34 pm

snake
Scotty doesn't know! Scotty doesn't know! Don't tell Scotty, Scotty doesn't know!

Trešā skatāmā jauniešu komēdija (pirms "The New Guy" un "American Pie 2"). Un ja man patīk šāda žanra (kuru es nežēlīgi ienīstu) filma, tas nozīmē, ka viņa ir stipri, stipri virs vidējā. Un viņa pilnīgi droši ir. Kapēc? Tāpēc, ka:
Superīgie titri > Fiona > Mike/Mieke > Worst twins ever > Matt Damon > This isn't where I parked my car! > Mail, Mothafucka! > I'm never drinking again > I'm videotaping this! > The Fiesty Goat > Vinnie Jones > Ārnijveidīgais Mīkes brālēns > Leica M7 > Robot-Mime Fight > Mi Scusi, Mi Scusi > Famous nude beach > It's the International House of Sausage! > Mi bello! Mi bello! > Vandersexxx > Lucy Lawless > Groovy Cakes > Hans! Gruber! > Fluggegecheimen! > The Girls never came! The Girls never came! > You're a bad Rastafarian! > Berlin, yes. Nowhere near Berlin! > Bratislava > Rade Sherbedgia > Miami Vice/Hammer Time > So, we have a $1.83 American. What can we get for that? > Absinth > You made out with your sister, man! > Neiztrūkstošais vāciešu Hitlera joks > The Pope is dead! > The hat, the hat is on fire! > This is one crazy Pope! > Endings kinda iesūkāja (vajadzēja sekot stilam un kaut ko krutāku izdomāt) > Bloopers > Soundtrack arī bija labs. Un protams, galvenais -
Mets Deimons ar "SCOTTY DOES'N KNOW! SCOTTY DOESN'T KNOW! SCOTTY DOESN'T KNOW! DON'T TELL SCOTTY, SCOTTY DOESN'T KNOW!" un visu, kas ar to saistīts. Maksimāli ļauns joks, bet no tā ne mazāk smieklīgs.
Lai gan man šī filma vismazāk atgādināja ierastos pīrāgdrāzējus, bet drīzāk lielisko "Old School", kuras producenti piedalījās arī šeit. Un tas arī ir labi.
Vienīgais, filmas vecais nosaukums - "Ugly Americans" - tai piestāvēja vairāk, un naudas ar viņu arī nopelnītu vairāk, nekā ar sterilo "Eurotrip".
Bet tā viss bumbās.

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.