[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Xbox360 fani Latvijā!!! Jan. 30th, 2007|09:27 pm

snake

Tagad, kad man arī ir Xbex360, beidzot varu pievienoties Draugiem.lv 360 lietotāju komūnai. Pāris klikšķi, un esmu loceklis!!! :D
Ok, ko tad mēs tur redzam: komūnas sauklis ir:

"Xbox360 musdienu konsule gravejs ar 3.4ghz 3 kodolu procesoro un vel daudzko labu Playstation 2 nobal ta prieksa bet plaistation 3 lien pa vina pedam spikodami bet tikunta sony ir suds nakotne tikai micrasoft VIssiem kam patix Xboxun protams ari parastais Xbox"!

Mjā, kāds bērnībā svētkos nedabūja Walkman (bet latv.val. nodarbības pameta 2. klasē), bet "procesoro" ar uzsvaru uz otro "o" actually sounds kinda cool. Ola, amigo, bring me the procesoro, pronto...

(Ortogrāfija saglabāta)

Pirmais temats bija par Live!:
Ingus Zariņš: XBOX LIVE vislabaakais online gaming pasauleeeeeee!!!!!!!
Rolands Zauls: ini no sony tikai nospikoja piemeram vini izdeva tadu pasu puilti ka wii uzreiz pec ta ka uzinaja par wii pults detalam vini uzlaboja ps3 uzinadami ivsu par xbox360 lai tiaki nebutu zaudetajos bet tikunta vini zaude - tas laikam bija tas Sony nīdējs :)
Ingus Zariņš: es nezinu no kurienes tu to izraawi bet xbox360 un PS3 abas ir next gen... konsoles!!!!!!1
Rolands Zauls: man nav komentaru :D:D:D:D:D:D:D:D
Peteris Gromovs: par ko vins vispaar runaa???
Kā redzams, saturīga diskusija + inside informācija par wii pults "detaļām" :)

Nākamā tēma, protams, katram Xboxerim tuvais Halo un viss kas ap to (tur pārāk daudz diskusantu, lai minētu vārdus):

- jums kadam jau ir halo 3 vai halo wars?p
- tas buus tikai 23 novembriii,sogad!!!! cik reizes var rakstiit!!!!!!!!
- a es nezinaju xbxo majaslapa ir vienkarsi rakstits rating panding
- Hallo3 un hallo war busot labakais ko piedavasot xbox vismaz uz paris gadiem!
- savadi nezinaju ka halo ir tik poupulars man ari liekas ka loti labas ir geer of wars un lost planet bet hal 3 bu slabaks par tam???? es noskatijos vairakus trai;erisus un neko tadu xtrem nerdzeju :)
- es i pats nezinu to Halo,jo nekad neesu speeleejis 1 vai 2....bet nu tipa sola to nereaali labu,vismaz grafiku,uz to vini tipa spiez sajaa speelee nereaali,bet es stipri saubos ka taa buus tipa reaali gara arii...
- Tad redzesim ko mums tas Hallo3 un hallo War nesus! laiks paradis! bet vai to beta versiju vinji vares ari uz pc atsutit,jo no tas x kastes un live neko nesaprotu!
- stipri saubos ka tu taa vareesi izdariit,jo tas ieluugums ir taads speciaals kods,kuru jaaievada x live,un tad saak downlouding....
- labasi man gribesies halo wars sapratuka tas bus onlain milzu cinas ar tehnikam un visadiem prikoliem ...es dzirdejis x box majaslapa ka esot ari tads netikai gold meberships bet ari platinium a ar to platnium vares kacat to halo tris demo
- hmmm,tipa nekaadu informaaciju par taadu Platinum abonimentu nevari atrast,kur tu to iissti izlasiiji???
- xbox majaslapa uzduros bet es nezinu kur vinu var nopirkt unta talak
- Labak hallo war video var redzet -xbox .com talak microsoft game studios, talak ieiet empire 3 tad enseble studios un tur bus hallo war video! Tikai rada kad pilniba uzladets!


Par pirmo postu - nu kad reiz skolās sāks mācīt "use google"? Vēlams, pirms ābeces. Par pārējiem - kā zināms, piesēdinot miljons mērkaķu pie rakstāmmašīnām, tie agrāk vai vēlāk uzrakstīs šedevru. Projekts ir sācies...

Tālāk seko skandalozais projekts Dead of Alive Xtreme2:
"nekada gadijuma neperciet un nekacajiet sudddss nozeloj ka to nokacajunevis ko citu tadss usdds domaju ka par seksigam vecenem bet isteniba kautkada meitenu vai stulbu cilveku spele veee!!"
Visas meitenes bija trūcīgi, bet tomēr apģērbtas? Tiešām veee... :(

Netika atstātas novārtā arī industriālās sarunas, šoreiz starp Xbotu un Sonyboy'u, kā arī neatkarīgo industrijas analītiķi:
Reinis: Kadas ir jusu domas par wii x360 un ps3 iespejas,speles un viss parejais??? Jusu domas kad bus pirmie x360 uzlabojumi un varbut pat jauni produkti!
Peteris: un tavs jautaajums ir nedaudz,savaads,KAD BUUS PIRMIE UZLABOJUMI....tik daudz tacu uzlabojumi ir iznaaakusi kops x ir paardosanaa...
Reinis: es domaju cik ilgi pec tavam domam vini razos x360??? Kad varetu iznakt nakamais produkts,jo agri vai velu x360 bus par svaku! Varetu piem uztaisit ķūnējamu x kasti!
Rolands: pec 5gadiem gaidi xbox treso
Peteris: par x nezinu kad buus naakosais,bet piemeeram ir jau apstiprinaats Ps4,ka vareetu buut aptuveni 2011gadaa,drosi vien uz to laiku arii buus kaads jauns x.... kapeec gan abas kompaanijas nevareetu apvienoties un uztaisiit Playbox???

Vot vot, es arī par to pašu! Playbox... izklausās kā Playboy un Playgirl apvienojums... in a box!!! Tālāk es nonācu pie mūžīgā strīda PC vs. Consoles. Uzsāk Austris, kuram ir nelielas problēmas ar savu domu skaidru formulēšanu:

"par tam spelem pa tiesam ir gruti taisit parasti sudigs grafiks uz x360 ir spelem kas ir parveidotas no pc jo vienkarsi Tur jau ta lieta Roland ka pc vienkarsi uz kadiem vel vismaz diviem gadiem neizlaidis tik labas speles ka uz x360 tapec ka vsii jau nevar atlaties super datorus un pc ir dadz isteiktaka nelegala izplatisana spelem pa internetu la piemram paslaik x360 vinam nu x360 speles var ta puslidz pa kadai vietai redzet piemeram torentos bedt minimali nja"

Austrim atbild PC patriots Rolands, kurš ir tik sašutis par šādu zaimošanu, ka nekavējoties ierubī CapsLock:
"NE TU PATEICI PC NEIZLIDIS PC JAU TAGAD SPELES IR KRUTAKAS NEKKA UZ XBOX360 JO NEM PIEMERU XBOX360 IR 7800 GEFORCE JAUDAS GRAFISKAIS PROCESORS TAGAD IR JAU 8800GTX UZ PC UN NAKS VEL KRUTAKI"

Šajā brīdī ar viedajiem argumentiem un pārējiem tipa spefecektiem diskusijā iesaistās arī Pēteris:
"vot Roland,tev tipa ir un arii nav taisniiba!!! Vot pasaki,ar kaadu izskirtspeeju tu parasti speelee speeles???? jaaa ir reaaali speeciigas video kartesun taas tiesaam ir krutas,bet,ja mees tiesi paskatamies uz speeleem tad vieniigaa atskiriibair ka tu vari speleet uz nedaudz lielaaku izskirtspeeju,ja tev ir labs monitors.... visi paareejie tipa specefekti utt ir visi vienaaadi uz pc un x speleem..."

Kā atbildi Rolands no azotes izvelk trumpi - savu smokin' hot PC rig!!!!11:
"nu ka jau teicu man ir 7950 gx2 tev pa brinumu pirms musu diskusijas kads izdesa pateiksu ka gx2 ir 2 7950gt kartes uz sli no club 3d un ta karte par kuru tu rakstiji 7800 vai kada pat tuvu netiek saj jo reali jauda gx2 ir gandriz tada ka ja ne pat tada ka 8800gtx konkretus core clok un pixelpilline ciparus neatceros ka ari visas kartes ir veidotas pec vienas arhitekturas nav tadas 7800 asus un tadas club3d kas ir mazak jaudigas varbut vienigi par 2,3 procentiem overclokinga del"

Un, it kā ar to būtu par maz, viņš piebeidz oponentu ar:
"monitors samsung 17 colas rekcijas laiks 2ms!"

Es sākumā izlasīju "erekcijas laiks" :D Tomēr arī Pēteris nav ar pliku roku ņemams:
"bet es tev prasu kaadaa izskirtspeejaa tu speelee!!! uuuu paarbudi Gainbliss 7800 status un tad tikai saki kaut ko.... taa ir nedaudz leetaaka un speeciigaaka par tavu club..."

Rolands ir on fire, viņš vairs nav kontrolējams:
"vina nevbar but specigaka pat ja vina ir 7800gtx un speleju visu uz max sakot no ghost recon advanced war wighter beidzot AR PREY UN TA TALAK UN NE LETAKS VIENMER NOZIME LABAKS UN ES SAKU KATRAI KARTEI IR NOTEIKTAS PIPLINES TERILEINES UTT IZNEMIOT CORECLOCK FREKVENCES"

Šajā brīdī es neizturēju un (kauns man, kauns!) pieslēdzos diskusijai, centoties nedaudz atdzesēt iekarsušo cīkstoni:
"nu Roland tu esi diezgan liels antons ja salīdzini PC vs 360, ņemot vērā to, ka konsolei VISI resursi tiek veltīti spēlei, bet PC operētājsistēma vien cik norij.. Plus tas, ka optimizēt spēli vienai konfigurācijai (360) ir daudz vieglāk UN reālāk, nekā simtiem tūkstošu home pc"

Rolands, viņam par godu, spēja novērtēt manu centību, tachu Antona mistērija viņam tomēr bija par grūtu:
"bla bla blaa ar gudriem vardiem pret cipariem ....... kurs ir antons??"

Cik atceros, tad Šerloks Holmss gāja "ar vijoli pret pistoli", tā kā mans variants vēl nebūt nav tas sliktākais, tacu no turpmākajiem komentāriem es atturējos. Un saldajā ēdienā - dialogs ar galveno Halo fanu Latvijā, kura nu jau norisinājās privāti, caur mailiem...:

Reinis: iej xbox.de tad microsoft game studios tad empire 3 tad hallo wars com un paskaties speles hallo 3 un otras speles hallo wars video rullisus! super spele iznak sogad!
Es: Jā, paldies, labais!
Reinis: Vai patika videorullitis???
Es: Yeah, reaali rulz!!
Reinis: tu par to hallo war??? Ir jau vel otra spele Hallo3 tas video ari ir tur! Ta ari bus superigakais gabals!
Es: Bez šaubām!!!
Reinis: iej tur ir divi video''; ar hallo 3'' iespejams,ka atrod ari kadu vel ''hallo war''
Es: Jā, Hallo War ir labākais!!!

Draudzības uzaicinājumu no Reiņa atļāvos neakceptēt... cerams, ka neturi uz mani ļaunu prātu? Bet tā jau, protams, jauka komūna :D

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.