[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

S.W.A.T. Nov. 24th, 2003|04:32 pm

snake
Even Cops Dial 911.

Taa kaa shodien bija briivdiena, noleemu ka jaasaak izmantot Forum Cinemas priekshrociibas, kad biletes uz riita seansiem ir pa 1.50 Ls. Shaada cena man liekas daudz maz demokraatiska, lai uz kino vareetu iet kaut ko skatiities taapat vien, nevis tikai event-filmas, kaa tas bija agraak. Sekojoshi, mazaak filmas jaavelk no neta, un arii iespaids kaa-nekaa ir stipri savaadaaks, nekaa uz 15".
Taatad. Kaa diezgan lielam action-filmu piekriteejam, SWATs man patika tiiri labi. Protams, ka nekaadas dziljaas atklaasmes shajaa filmaa nebija, kaa nekaa neviens taas arii negaidiija. Zheel vieniigi, ka autori nebija pacentushies izgudrot kaut 1 maz-maziitinju "knifu" vai aktieri pacentushies, vienkaarshi savilkts viss no citurienes un punkts. Safendereets, jaatziist, gana profesionaali, lai filma liktos interesanta. Aktierspeele bija "videejaa" liimenii - Farrels taads pats kaa kaudzee citu filmu, Sems Dzheksons paarsvaraa deklaree, palaujoties uz savu "bad mf" harizmu, Mishele Rodrigeza laikam visu atlikusho karjeru teelos "tough-chick" un Martinezs kjeemo franchu valodu, bet ljaundaris no vinja taads pasmiekliigs. Kopumaa, kaa jau skaidrs, neviens iipashi nespiid, bet vienkaarshi profesionaali atstraadaa honoraaru :-) aaa un veel - LL Cool J tagad vairs nav LL Cool J, bet gan Michael Todd Smith. Seko Fresh Prince piemeeram? Sizhedu sarakstiijis Deivids Eijers, kura kontaa jau ir cop-muuviji Training Day un Dark Blue, tachu shoreiz Eijera kungs policiju nepelj, tieshi otraadi - "vinji ir varonji kas vienkaarshi pilda savu darbu utt." Pats sizhets nav tik infantiils kaa, piemeeram, xXx, Transporterii vai Engeljos (kas gan netraucee taam buut, manupraat, labaam izklaides filmaam) bet ar originalitaati, kaa jau mineeju, neizceljas. Teiksim taa - action-filmai pienjemams :-) Kopumaa veerteejums vareetu buut 6/10, max 7/10 ja skataas labaa garstaavoklii. Nenoskatiisies - neko nezaudeesi, bet ja gribas relakseeties ar labu action, kur jaadomaa nu it nemaz nav un "negaidiitie" sizheta paveersieni ir patiikami savaa paredzamiibaa - SWAT var droshi njemt.
Kas veel par to Forum Cinemas - vai nu tie tieshaam taa skanja ir tik zveeriiga, vai nu filmas skanju rezhisors bija sava amata monstrs, bet shaudiijaas TIK speeciigi, ka filmas veerteejums momentaa izauga liidz 8/10. Par cik big-ass tv/projektors + 5.1@home tuvaakajaa laikaa nav paredzams (dod Dievs sanjemties beidzot Live! nopirkt), plaanoju FC apmekleet kaa tikko tur raadiis kaut ko sakariigu.Peec plaana naakamais vareetu buut "Master & Commander: Far Side of the World".Maajaas negribu vairs :-)

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.