[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

SiN Episodes: Emergence Apr. 25th, 2006|11:27 am

snake
Tālajā 1998. gadā "SiN" iznāca vienlaikus ar "Half-Life" un tika brutāli sasists ar Gordona lauzni, both critically and financially. Nevarētu jau teikt, ka nepelnīti, jo Halva bija visādā ziņā pārdomātāks un uzpucētāks geims, taču "SiN", būdams visu laiku jautrākā FPS "Duke Nukem 3D" spiritual successor, savu ņēma ar bravūrīgo mačismu, humoru zem jostasvietas un kopējo jautrības atmosfēru. Bet, kā jau minēju, pārdevās sūdīgi un bez patča bija gandrīz nespēlējams uz tālaika dzelžiem.


No tā laika vienmēr, kad man prasīja, kādas spēles es gaidu visvairāk, es allaž atbildēju "SiN 2" un "Duke Nukem Forever" - nekas jauns nav jādomā, un arī liekus jautājumus neviens neuzdod. Tomēr viltīgie RiTUAL Ent. darboņi tā vietā, lai pārdotos izdevējiem, gadu no gada štancēja kvalitatīvas, bet bezdvēseliskas spēles ("Star Trek: Elite Force 2", "Blair Witch Volume III", "Delta Force BHD: Team Sabre"), krājot naudu projektam, kur ieguldīt sirdi un dvēseli - "SiN 2"! Bet, kad dizain-dokuments (un pat spēles tech-demo) jau bija gatavs, Rituāļus gaidīja aplauziens - neviens no lielajiem (EA, Activision, THQ, Vivendi) spēli finansēt negrasījās. Mazliet palauzuši galvu, Rituāļi atrada vienkāršu, bet elegantu izeju - spēle, izmantojot Valves izstrādāto Steam tīklu, tiks publicēta digitāli, pa epizodēm (fragmentiem), katrs 19,99USD gabalā, no kuriem lielākā daļa nonāks pašas Ritual (bet neliela - Valve) kabatās. Līdz ar jauno formātu spēlei uzradās jauns nosaukums, "Sin Episodes: Episode 1 - Emergence", iznākšanas datums (10. Maijs), un - ohoho - retail (kārbas versiju) izdevējs, tā pati megakorporācija Electronic Arts, kura atteicās finansēt "SiN 2" jau pašā sākumā. Everything goes full circle.

Tā kā pēc divām nedēļām piepildīsies viens no lielajiem bērnības sapņiem. Vecie varoņi (Bleids, JC, Eleksisa!), jauns dzinis (Source Engine) un veselas deviņas ieplānotas epizodes. Un, ja insaideri nemelo, tad šinī E3 mani piedrāzīs arī 3DRealms ;)

http://www.sinepisodes.com
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.