[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Alcohol free life no more Jul. 11th, 2004|02:14 pm

snake
Ne jau par filmām & spēlēm visu laiku rakstīt, ne? Atkal normāli iedzērām.

Sāksim ar to, ka, pamodies no rīta, es minūtes 20 staigāju apkārt un domāju - kur, ellē ratā, es vispār vakar biju???Tad bikses atradu (slapjas), tad arī viss prātā kristalizējās.
Sākās ar to, ka man bija jāiet pie Toma (http://journal.bad.lv/users/wilkacis)uz 17tiem. Pa ceļam iegāju Dominā - ievērtēt. Skatos uz plaukta vecais labais draugs - alus "Trakais Āzis". Tādam garām paiet nevar - paņēmu. Pie Toma taisījāmies jau iedzert, kad atnāk Andrejs(http://journal.bad.lv/users/spike/), līdzi - divi Zelta un "Strašņo Dobro Pivo". Mazliet iedzērām to, tad Āzi, tad atnāca Kārlis (http://journal.bad.lv/users/karlowich/), draugs arī bija jāsacienā, no nokāpām līdz veikalam, paņēmām vienu Apinīti un vienu Pilzenes (2litreniekus, protams). Izēdām Toma māju, un nolēmām, ka īstais laiks doties uz OldTown. Kārlis teica, ka viņam mājās vēl ir alus, tapēc gājām ar kājām, gar Dominu, kur Andrejs rādija "performance" (žēl, izņemot mūs nebija kas novērtē), bet es atkal norāvu nolādēto papēdi kurpei. Neaizejot līdz Kārlim, paņēmām vēl 2x2L Balzāmā, un vienu 0,5 (alu (laikam!) ). Kārlis atnesa no mājas vēl 2L, un mēs sēdāmies trollī un braucām uz Centru - jo bija jāpaspēj! Paēduši Narvessena Hot-Dogus, devāmies uz Līvu laukumu, kur izmantojām WC un sadzērām ar kaut kādu veci, kurš stāstija tales of great bravery and miracles. Tad aizgājām līdz Fra#cijai, kur neviena nebija (a žēl! Domāju, ka būtu bijis jautri), tad laikam gājām kaut kur vēl, kur neatceros bet aizgājām līdz kafejnīcai, kur naktī tirgo alu. Nopirkām alu un šokolādes kartupeļus (sic), apēdām, izdzērām, paņēmām vēl alu un gājām sēdēt uz Daugavmalu. Tur Toms piedāvā - lecam iekšā. Jo vairāk ideja tika apdomāta alkohola apmātajās smadzenēs, jo labāka likās. Ūdens - auksts, bet nekas, savas reizes piecas ielecu. Tā mums tāda tradīcija - vasarās dzērumā lekt Daugavā. Andrejs pa to laiku paspēja atkal atslēgties/aizsnausties, bet tur vainīgs Dobro Pivo.
Aizgājām atpakaļ uz Fra#ciju, satikām vēl Rīsu, bet tur bioloģiskais pulkstenis man pačukstēja, ka laiks doties, vai arī paliksi tepat permanently. Atteicos no vodkas un skrēju uz trambumbuli, no kura mājās, gultā un gulēt.
A no rīta - kas bija no rīta lasiet augšā.
Neesmu drošs, ka viss bija tieši tā, bet nu kaut kā tā apmēram arī bija. Ja ne tā, tad kaut kā tā, jeb mazliet savādāk ;)

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.