[iCE2] - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Countdown to E3'2005 May. 15th, 2005|10:04 pm

snake
Galvenais event, uz kuru jāaizbrauc.

E3, jeb Electronic Entertainment Expo, allaž ir mani nežēlīgi fascinējusi. Visi lielākie geimi, notikumi, anonsi un celebrities vienuviet. Losandželosa (Atlanta, mirsti). Maijs. Trīs dienas. Atceros, bērnībā sasvīdušām rokām šķirstiju žurnālu lappuses, kur kāri tvēru fotogrāfijas no TURIENES, mēģinot saskatīt, cik gan ļoti Baltic IT&T iesūkā salīdzinājumā ar. Vēlāk pat tika rīkoti CS matči klubos attiecīgajos datumos, nogrābjot 2 zaķus ar 1 ķērienu - gan kontru uzrāvām, gan jaunākās ziņas dabūju izlasīt.
Jau tad skaidra bija viena lieta - man uz E3 būt. Kad? Hvz, bet tas ir kā viens no lielajiem dzīves mērķiem. Uzcel māju, iestādi koku, izaudzini dēlu, aizbrauc uz E3. Un, ja par kādu no šiem mērķiem man šaubu nav, tad nu tas ir par pēdējo.
Šīgada izstāde solās būt vienkārši shock-show. Kapēc? Desmitiem grandiozu anonsu, simtiem vienkārši lielu. Kapēc man patīk E3 trīs dienas? Tapēc ka atnākot mājās, droši zini, ka tevi gaida kādi 3-5 no-kājām-triecoši anonsi. Ko gaidu konkrēti es?
- Microsoft kārba + spēles, Sony kārba + spēles, Nintendo kārba + spēles + mature Zelda
- "Quake 4", "Call of Duty 2", "Prey", "Gears of War" un "Ghost Recon 3" darbībā, "Soldier of Fortune 3" & "RtCW 2" anonsi, un ja vēl SiN2 anonsēs - mīļākais žanrs nepievils!
- "The Warriors" un potenciāli "Bully", "Manhunt 2", "Max Payne 3" un "Sin City" (!) no Rockstar (visiem zināms, kāds es esmu Rockstar whore)
- "Alan Wake" no Remedy
- "Tomb Raider Legend", "Hitman: Blood Money" un "25 to Life" no Eidos
- "Metal Gear Solid 4" no Kodžimas, "Resident Evil 5" no Capcom
- "True Crime 2" no Activision kā nodeva trash-b-movie-turned-videogame žanram
- da visu pārējo, patiesībā, arī.

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.