I heard that you like the bad girls. Honey, is that true? - 30. Septembris 2007 [entries|archive|friends|userinfo]
snaipere

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

30. Septembris 2007

nu tad taa [30. Sep 2007|14:20]
[esmu | awake]

karoch Berliine ir psc.
vakardien atkal bijaam Hard Rock baaraa, izdzeeraam pa kkaadiem 2 alinjiem (4,6 % un iet iekshaa vieglaak kaa walters), safocheejos uz u2 mashiinas, man piekoljiijaas kkaada metaaliste, kjip saveejaa, nu taada dzeeraaja, bet tik atbaidosha peec izskata. vnk negliita un resna karoch. vislaik priecaajaas, ka vinjai arii ir piirsings tur, kur man. tikai atskjiriiba, ka man ir daudz skaistaak.
tad iekaapaam mashiinaa un uz kkaadu baaru, kas saucaas Getto. nu tur mees atkal dzeeraam protams. iepazinaamies ar kkaadaam daaneem. es jau biju piedzeerusies, kad mees aizgaajaam uz kkaadu naktsklubu Berlinee lielaako. tur mums vislaik uzsauca tik daudz. shausmas. man saakumaa likaas, ka tas ir maz prieksh manis, bet tagad padomaajot.. es tieshaam izdzeeru ljoti daudz. saakumaa tresiijaam uz kkaadas skatuves, maz atceros shos kadrus. a tur diidzejs kkaads bomaars, nezin tiesto :D ai, neko vinjs nezinaaja, kad es vinjam teicu. okej, tad pie kkaadas karaokes bijaam. emm, tad aizgaajaam uz strip zonu, kur viens chalis striptiizu labi dejoja. blja, kaa tur visi koljiijaas klaat.. skaistas meitenes nav redzeejusi.
tur gan pie stienja bija viena ahuyennaa vecene, vajadzeeja ar vinju sadzert. man vinja tieshaam patika un es taa skatiijos uz vinju utt.
a viens anglis man: are you lesbian? (man izklausiijaas, ka vinjs saka latvian)
es like: yeah, how do you know that?
vinjs: I can see the way you look at her..
es: WTF???
BEIGAAS man pieleca un es saaku lamaaties: you f.. idiot, you f.. idiot, I'm not a f.. lesbian!
tad atkal vinjs uzsauca.. man saakumaa likaas, ka vinjs ir vaacietis, jo taads dolbis likaas, jo domaaja taadu bullshitu. nja vinjs nemaaceeja nevienu valodu citu kaa tikai savu anglju. aaaaaaa un veel iraakieshu. chalis kkaads nez karaviirs, dieneejis iraakaa. vinjs saaka staastiit kaa vinjs tur nogalinaajis, jo vinju vislaik gribeeja nogalinaat. haaaaaa, laikam domaaja, ka baigi sexiigi.
bet es biju nezjeeliigi piedzeerusies, ar cik daudziem cilveekiem tikai neiepazinos, shausmas. reeciigi bija tas, ka kkaadi cilveeki vispaar tikai nopeerk man shmigu un es aizeju prom :D aaaaa mees tur veel sakoljiijaamies ar vienu reperi, tik reeciigs tas dzeks, chista kaa no klipiem kjip xDD
tie vaacieshi ir tik stulbi, ka pat nerubii kko piejaukt klaat dzerienam. nuuu kkur piecos no riita jau bija zaebal nepateemu troksnis un mees vnk kkaaa tikaam no Kuurfirstendamas maajaas.
kkur 6os.. un tagad es pamodos. bija ahuyennie plaani shodienai, bet ir taada lieta kaa energjija un juska, ka esi cilveeks. un taadas man nav :DDD
es miilu metaalu.
Link6 1011011110100010|nepietiek

navigation
[ viewing | 30. Septembris 2007 ]
[ go | Iepriekšējā diena|Nākošā diena ]