smilingeyes - Post a comment

Oct. 31st, 2006

[info]smilingeyes

06:20 pm

nezinu, kur likties no garlaicības... Likās, ka būs tik daudz laika, tik daudz darāmā..bet galu galā nekā. Vakar aizčāpoju uz biblioteku, paēmu pāris grāmatas. Tagad otrā jau pusē. Universitātē pabeidzu lasīt P.Koelju "11 minūtes". Patika. Saista mani tādas dramatiskas grāmatas. Tāpat kā "Mēs-Zoo stacijas bērni". Varbūt kāds vēl ko var ieteikt? Citādi vakar pavadīju minūtes 20 bibliotēkā, cilājot grāmatu pēc grāmatas un īsti nesaprotot, ko tad pati īsti vēlos. Ak jā, paņēmu vakar arī trešo grāmatu - "Iepazīsti savu kaķi" :) Tagad šo to zinu vairāk par sava mežonēna dīvainajām izdarībām :)

Rīt brīvs. Laikam būs jāķerās klāt visu mācību materiālu sakārtošanai. Citādak pati vairs nespēju saprast, kur kas atrodās, un kā atrast vajadzīgo. Pilnīgs haoss. Jāpabeidz lasīt šodien iesāktā grāmata...

Tomēr nepamet tukšuma sajūta. Kazis prom jau no paša rīta... mājiņās ar pavisam vēlu pārnāk...un iesākt galīgi nav ko. Ja kādreiz likās, ka aizejot no darba jutīšos fantastiski labi, tad tagad saprotu, ka tā nav... Kaut kā pietrūkst.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: