smilingeyes - Post a comment

Oct. 6th, 2006

[info]smilingeyes

02:33 pm

Vakar darba intervija..šodien darba intervija..kad nākamā? :) jau sāku iegūt zināmu pieredzi (protams, guceena pieredzi tas nekad nepārspēs)..

Īstenībā šodien gāja baigi oki! Alga - sākotnēji, kā prasīju - 250, iespēja apmeklēt lekcijas, jaukas telpas.... Grr...bet atkal izblamējos, nebiju mācījusies no vakardienas intervijas kļūdām. Ja es pasaku, ka mani nesaista advokatūra, seko jautājums kāpēc un ar ko tad jurists atšķiras no advokāta? Jāmaina taktika, vai nu jāizdomā cits iemesls kādēļ gribu iet projām, vai jāizdomā, kas mani nesaista advokatūrā...Hmm.. pati šobrīd bez idejām (pat ne bez idejām, bet vnk nepārvaram slinkums domāt). Kādam ir idejas? Bet grūtāk būs pēc tam, kad būšu jau aizgājusi un jautās, kāpēc aizgāju projām! Mī un žē...prolēma problēmas galā :D

Nu tad tā lūk! Gribētos pat varbūt tur strādāt... tiešām salikās oki! Un jādara būtībā būs tas, ko es daru jau tagad- prasība spieteikumi jāraksa, paskaidrojum, jākontaktējās ar tiesu izpildītājiem (to gan es tagad nedaru).. Vienīgais baigais mīnus, ka atrodas tas uzņēmusm Vanšu tilta sākumā... baigais gabals!

Rezultāti nākam3dien - tad jau redzēs! ;)

Novēliet man veixmi! :)

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: