smilingeyes - Post a comment

Sep. 27th, 2006

[info]smilingeyes

01:17 pm

Iesniedzu tikko atlūgumu! Fuck, vecais mērglis! Izturējās tik laipni, ka pat sašķebināja. Kā nekā šodien jau es neesmu vienīgā iesniedz atlūgumu. Lūdza apdomāt, vai es tomēr nevēlos mainīt savas domas. Un tad, kad saprata, ka dirsā viņam ir ar darbiniekiem, sāka teikt, ka pusslodzi jau nemaz viņš nebija domājis automātiski arī kā proporcionālu darba algas samazināšanos... ka protams neviens nespēj izdzīvot uz 80 Ls un pusslodze nozīmētu tikai to, ka nebūtu iespējums pašreizējo algu paaugstināt... Njaa... iepriekš viņa teikatais bija, ka man vajadzētu apdomāt jautājumu par pāriešanu uz pusslodzi, jo tas būs izdevīgi ne tikai man (jo eju uz lekcijām), bet atbilstoši arī viņam... Nu oki, bet šoreiz atkāpties es vairs nevarēju. Pirmā reakcija uz to, ka es esmu nolēmusi iet prom bija: "Nu jā...šādas tendeces Jums jau bija manāmas arī pašā sākumā!" (tas par to atlūgumu, ko es iesniedzu jau pirmās nedēļas beigās, kad sapratu, ka šī laikam nebūs tā īstā darba vieta). Jānostrādā vēl līdz 27.oktobrim :( No vienas puses jau nu galīgi negribās...bet no otras puses, tomēr savs labums ar ir.

Tagad redzēs, kā būs tālāk. Šodien eju uz darba interviju (būtībā uz atlases pirmo kārtu...nu baigi nopietni!)... tad vēl ceru, ka brālis dos ziņu par iespēju strādāt viņa paziņas juridiskajā birojā... Nu tā.

Katrā ziņā lēmums ir ne tikai pieņemts, bet arī izdarīts. Atpakaļceļa vairs nav.

Īstenībā ir nedaudz šķrobīgi... pat nevaru pateikt kas...moška tas, ka nestrādāšu vairs krutā advokātu birojā pie zvērināta advokāta katedras vadītāja universitātē? Bet nebija jau te viegli... Kaut gan nekur nav teikts, ka citur būs vieglāk. Plusi un mīnusi ir gan palikšanai, gan promiešanai...bet nu tagad jau par vēlu ņemt baltu papīra lapu un sarakstīt visu pozitīvo un negatīvo. Kas izdarīts, tas izdarīts.

Moška drīz tiks izsludināts konkurss un jurista palīga vakanci! Ja kāds vēlas, droši var pieteikties :)! kaut gan būs grūti, nejedzīgi grūti..it īpaši sākumā. Veixmi! :)

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: