Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

28. Augusts 2010

11:31 - mieriņš

Šādi rīti man patīk..
Ofiss ir tukšs un kluss, lejā strādā mans iemīļotais pavārs un viesmīle, kas nozīmē, ka omlete ar kazas sieru ir īpaši garda un man tiek piešķirta tiko cepta graudu maizīte un ciabata.. Latti sev pagatavoju šoreiz pa kārtām- putiņas, kafija, piens.. Nu tā pa smuko :)
Atļāvos arī uzpīpēt uz palodzes un pabaudīt rudenīgi silto laiku.

Vispār šķiet, ka šajā rudens/ziemas sezonā mēģināšu atkal atgriezties regulāras kultūras baudīšas režīmā. Tik sen bija tas laiks, kad izstādes, teātri, koncerti tika apmeklēti katru nedēļu pat vairākas reizes nedēļā. Tagad mēģināšu to atsākt, jo citādi jūtos pēc kultūras izslāpusi. Pietiek jau, ka šī vasara bija izteikta festivālu vasara, tikai es pati nevienu no tiem neapmeklēju. Esmu jau ieplānojusi Baltās naktis, tālāk Joe Cocker, tad Venēcija, tad Latvian Blues Band 10gadu jubilejas koncerts.. Tālāk jau redzēs, bet šādu ritmu vajag saglabāt! Vismaz 1x mēnesī vajag kko apmeklēt, citādi ar grāmatu lasīšanu vien nepietiek.

Ceru, ka šī optimistiskā nots manī saglabāsies :)

14:34 - balss+ofēlija

Man esot nenormāli forša balss- to es dzirdu ik pa laikam, par cik mans darba rīks galvenokārt ir telefons.. Apkārtējie ir teikuši, ka runājot ar klientu tā kļūst zemāka.. Dārgais ir teicis, ka arī seksīgāka.. Interesanti, jo man pašai tā neliekas. Katrā gadījumā šādi komplimenti liek pasmaidīt.


No grāmatas "Ofēlija mācās peldēt" gribu iegaumēt šo:
"Nenoņemieties ar visādām grabažām. Tas cilvēku padara vecu, neglītu un slimu. Metiet tās pār bortu!"
To attiecinu gan uz mantiskām, gan garīgām lietām. Tas lūk ir mans jaunais mērķis, ko iemācīties.
Powered by Sviesta Ciba