Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

19. Novembris 2009

10:38 - z/svētki

Šodien ir labāk, tadēļ tupu darbā.
Gaidu rītdienu, kad varēšu beidzot izgulēties.

Nolēmu, ka ņemšu atvaļinājumu uz Z/svētku laiku, lai šogad beidzot varu smuki sakārtot un uzpost māju. Gatavot svētku ēdienus un baudīt karstvīnu sveču gaismā. Šos svētkus man neviens nesabojās. Visvairāk gribētos visiem izziņot, ka ar vīru esam aizlaidušies uz Marsu un atslēgt telefonus, jo kārtējo reizi negribas čakarēties ar radiem, bet pienākums ir pienākums.. Nu kāpēc vienmēr ir jābojā svētki ar obligāto ciemošanos, dāvināšanu un mūžīgo ēšanu?

19:09 - sapņojam

Uzrakstīju iesniegumu atvaļinājumam. Ceru, ka apstiprinās. Principā, neredzu iemeslu, kādēļ, lai neapstiprinātu..
Tad nu man būs forša atpūta pirmssvētku periodā :) Ja vēl Mīļotais uzdāvinātu braucienu uz Vīni Z/svētku dienās, tad aiz laimes pārplīstu. Vienmēr esmu gribējusi būt Vīnē tieši uz to laiku, jo šķiet, ka tā ir īsta Ziemassvētku pilsēta.. Pat esot tur vasarā likās, ka nē, šurp jābrauc ziemā!

Toties tagad man būs 3 brīvas dienas, beidzot. Rīt uz skolu neiešu, par 6dienu vēl domāšu- aiziet tā kā vajadzētu, jo pēdējās lekcijas pirms sesijas. Varu sevi apsveikt ar to, ka joprojām nav nobastota neviena, NEVIENA lekcija šajā semestrī. Tas tiešām ir rekords priekš manis- laikam sāku kļūt pieaugusi.
Powered by Sviesta Ciba