Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

27. Oktobris 2009

11:00 - rudens depresija vai citi sūdi?

"Jautrība" turpinās..

Atvilkos mājās un sapratu, kādēļ man turp negribējās doties un kādēļ noskatījos atlikušās "mājsaimnieču" minūtes un tikai tad devos prom no darba- tas gan ir pilnīgi neraksturīgi man, jo parasti 1min. pēc darba laika beigās esmu jau durvju otrā pusē un slēdzu tās ciet. Dārgais pat mani nesagaidīja, bet gan tupēja uz dīvāna un runāja ar savu māti- pretīgāku "sagaidīšanu" tajā momentā pat iedomāties nevarēju. Patiesībā tas ir sīkums, bet es vnk nespēju domāt pozitīvi..

Visos horoskopos raksta, lai mēģinu būt pozitīva, kaut nav iemesla tādai būt. Lai mēģinu neļauties drūmām domām. Lai mēģinu ignorēt notiekošo un saskatīt tajā gaismas stariņu. Lai mēģinu nejēdzību pārvērst labajā. Galu galā, lai nopērku dzeltenus ziedus, jo varbūt tas spēs mani uzmundrināt.
Bet es vnk nespēju.

Šorīt "dārgā" vīramāte zvanīja un vēlējās "aprunāties". Labi, ka esmu darbā.
Manī sēž baigais kamols un dusma, gribētos lauku māju, kurā pabūt vienai un vnk izvēdināt galvu. Kakao/latte, tabaciņa un blūzs, tas ir tas, kas man vajadzīgs. Nē, balzāms ar upeņu sulu, tabaciņa un blūzs, tie varētu būt īstie.. Cik sen patiesībā nav dzerts, nu tā patiešām no sirds iedzerts.


Aizsūtīju vīram sms, lai pasaka mātei, lai liekas mierā, ja vien viņš negrib pavisam sadirst mūsu (manas+viņa) attiecības.

Patiesībā tas ir baigais "bulshits", kas te notiekās un ja vien man 6dien būtu normālāks garīgais un ja vien 6dien es nebūtu satikusi vīramāti, tad viss būtu ok.. Varbūt..

11:22

Ak, jā, vīramāte sarunas laikā izmeta domu, ka mēs tak esam nesen apprecējušies un vajadzētu dūdot kā balodīšiem.. Viņai gan aizmirsās, ka esam kopā jau 5 gadus un diezvai kāzas varēja kko diži mainīt.. Nu izņemot tās 2ned., kad tiešām "dūdojām", bet tas paskrēja ātri. Pārāk ātri..
Powered by Sviesta Ciba