Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

23. Jūlijs 2009

14:49

Vakar pa miegam izdomāju kkādu baigo megafišku par kāzām/5 gadu attiecībām/ šķiršanos, bet, protams, tagad visu esmu aizmirsusi..

Tāpat arī totāli izgāzos, jo Mīļotais pl.1 naktī atstiepa ļoti smuku kartiņu, kuru novērtēju, bet nesapratu, kāpēc viņa draugs kko tādu man sūta.. Toties šodien izrādījās, ka manas meitenes ir sagatavojušas vecmeitu ballīti, kuras noteikumi ir aprakstīti šajā kartiņā.. Bāc, stulbene, nu! Tagad dīda nemiers, jo esmu darbā, bet kartiņa mājās.

Un vispār, izlasīju kādu cibiņu, kurš apraksta plunčāšanos Ventas rumbā, kamēr riet saule un nu tik ļoti, ļoti sagribējās uz Kuldīgu! Un ne pie "Rozā brillēm", bet tieši uz KULDĪGU!!!

20:31 - Arta jaunais garadarbs

Tiklīdz iznāca R.A.P. albums Maize, es sāku sūkstīties, ka Artis paliek arvien saldāks un izteicu minējumu, nez, kāds tad būs nākamais albums.. R.A.P. vairs nav, toties jaunais ražojums Tā Tā Tā ir totāls murgs, protams, es naivi ceru, ka šī ir tikai 1 dziesma un pārējās būs klausāmas. Bāc, man tā patīk Arta skanīgā balss, bet tagad kkāds.. Pat nezinu, kā to nodēvēt.

Laikam viss, kam pieskaras Gustavo, tiek nelabojami sabojāts. Nu bāc!!! Vismaz manai ausij tas nav tīkami, bet man tāāāā viņš patika :(

p.s.- labi, ka LV vēl ir Laime Pilnīga..
Powered by Sviesta Ciba