Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

28. Maijs 2009

12:23 - Hamlets

vakar ar draudzeni mēģinājām gremdēties atmiņās un apmeklējām Hamletu..
tā vīlos. tik ļoti, ka līdz beigām pat neizturējām.

pirms 7 gadiem viss bija citādāk. vakar bija sajūta, ka viņi uz skatuves īsti nesaprot, ko iesākt, un prasa Zagorskim muļķīgus jautājumus.. bet tieši tādēļ jau viņi ir uz skatuves, lai paši izdomātu, ko darīt!
nu jā, nav jau Raimis, Ābols, Mārcis Nr.1 un Džonis, Džonis bija fantastisks, Mārtiņu vispār nav jēgas pieminēt, tas pats par sevi. Līga, Ieva, Anete..

katrā gadījumā sapratu, ka tie 3-4 gadi tur bija skaisti un tagad saprotu, kādēļ vairs neeju. pirms 2 gadiem mēģināju- sapratu, ka sviests; vakar- sapratu, ka sviests; moš pēc 2 gadiem aiziešu ar cerību, ka vairs nav sviests.


jaunībā jau zāle bija zaļāka un debesis zilākas, tādēļ ticu, ja ietu nezinot Hamleta vēsturi, tad tagad man varbūt patiktu. labi, ka Mārcis Nr.2 ir kā tāds "bara vadonis", citādi vispār "čau"!

19:48

priekšnieks nošokēja.

biju sagatavojusies smagai kaujai par atvaļinājumu, kurš mums ir atļauts 2ned., bet es ņemšu 3. šefs pilnīgi bez nekādām dzēlībām un negācijām pateica- Tev vajag 3ned., dabūsi 3ned. viņš pat nebija pārsteigts par manu prasību un domāja, ka ņemšu mēnesi. vēl vairāk viņš pārsteidza ar tekstu, ka man nav jāsatraucas par to, kurš strādās un vispār par to nav jādomā.


katrā gadījumā es paliku ar muti vaļā. lūk, ko nozīmē pareizi izvēlēta taktika- runāt aci pret aci un uzķert labu garastāvokli:) tagad sāku domāt, ka tik nevajadzēja visu mēnesi ņemt brīvu, bet varbūr nav ko raustīt lauvu aiz ūsām un priecāties par to pašu.
Powered by Sviesta Ciba