Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

18. Aprīlis 2009

14:11

izskatās, ka tuvojas tas brīdis, kad visi ne tikai precas, jo tas pienāca jau pagājušo gad', bet tagad tuvojas brīdis, kad visiem dzimst bērni..
pietam, tagad ir pienācis brīdis, kad dzimst plānotie bērni. ja iepriekš ir vesela kaudze no skolas biedriem apbērnojušies, jo tā vnk gadījās, tad tagad mums tuvs draugu pāris gaida pirmdzimto, jo tiešām tā bija plānojuši.
ak, manu dieniņu! tas nozīmē tikai to, ka mūsu kompānijā ienāks viens brēcošais, kuram vajadzēs pielāgoties. nē, nu man jau pašai nav nekādu iebildumu pret bērniem, bet drīzāk pret apsēstajām māmiņā, kas spēj runāt tikai par bērnu lietām. vispār jau cilvēki ir dažādi un ir foršie gadījumi, kad tie nemainās, pēc ģimenes pieauguma, bet šis gadījums būs citādāks, jo jau iepriekš tika diezgan daudz runāts par bērnu lietām- kā nekā viņa abonē "mans mazais" no 10kl. un tas jau vien kko liecina..

vispār jau jo vecāka palieku, jo mazāk man bērnus gribās. ja pirms gadiem trim teicu, ka man noteikti būs 2, tad tagad pat to vienu īsti negribas. droši vien tas tādēļ, ka krustmeitas vecāki pieļāva kļūdu ieviešot ģimenes pieaugumu, pirms mēs ar Mīļoto paspējām, jo tad vnk uztaisītu un vairs jau nebūtu kur likties, bet tagad mēs esam paskatījušies, ko tas nozīmē un vairs tik ļoti negribas.. jo vecāki kļūstam, jo lielāki egoisti paliekam- man tik buldogu gribas un viss. trakums, ka mani ārste baida par liktenīgo 25., kad kļūšot arvien grūtāk pie tā brēcošā tikt, jo jau tagad būtu grūti, bet ar katru gadu pēc 25. būs vēl grūtāk- tas laikam ir vienīgais iemesls, kādēļ ik pa laikam apspriežam potenciālo ģimenes pieaugumu un tā vajadzību. bet katru reizi nonākam pie secinājuma, ka mēs vēl tik daudz kur vēlamies aizceļot un tādā veidā ceļojot, iekrāt lielākai mājvietai arī nesanāks un vispār, mēs noteikti neesam tam gatavi, jo krustmeita un pāris stundām ir forša, bet 365dienas gadā būtu par traku.
Powered by Sviesta Ciba