Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

31. Marts 2009

10:30

jau otro rītu pēc kārtas braucu kolonnā starp 2 mentu mašīnām, kas manu ceļu uz darbu paildzina par ~5-7min.
ciest nevaru, jo man tak viss pa minūtēm izplānots, cikos izeju, cik ilgi braucu, cikos esmu darbā un visam +/-2min, bet nejau veselas 7, jo uz skanstes ielas jābrauc "pieklājīgā ātrumā", paši menti arī velkas, to vien gaidot, kad kāds pārkāps ātrumu, grr.

toties šī iemesla dēļ, jau otro rītu pēc kārtas redzu, pār akmens tiltu ejam angļu buldoga pusaudzi ar to balto verķi (šinu?)(nu to, ko liek, lai dzīvnieks pēc operācijas neizrauj diegus, vai ja ir kāda cita vieta, kur nevajag, lai viņš laiza) ap kaklu- izskatās sasodīti piemīlīgi. nevaru sagaidīt, kad man tāds būs, protams, ne tas "verķis", bet buldogs:)

16:11

lasīju, ko esmu šeit 2004.g. sarakstījusi un atradu komentāru, kur Mīļotais saka, ka mums pēdējais laiks apprecēties.. protams, tas bija pa jokam un tajā laikā ne tuvu nebijām kopā, bet..

re, pienācis ir 2009.g. un viņš tiešām mani noprecēs :)


patiesībā tik dīvaini viss, ja lasa, kas pagātnē domāts un darīts, tas liekas tik tālu, tālu pagātnē, bet, kad domā par mūsu attiecībām, nemaz neliekas, ka tas viss tik sen sākās.

17:42

vēl lasot vecos ierakstus, radās sajūta, ka agrāk biju daudz interesantāka..
tā jau laikam ir, ja cilvēkam visās jomās viss ir daudz maz kārtībā, tad viņā kkas bik piebremzējas.
bet vispār man liekas, ka esmu iestrēgusi kādā posmā un vairs neattīstos kā personība, bet arī nesaprotu, ko darīt lietas labā!


toties vecajos ierakstos ir šaušalīgi bieži pieminēta medus tabaka, kuru atceroties, man gribas tikai smēķēt, smēķēt, smēķēt.. sasodīts, cik tā bija garda un tieši tā- sveramā, veikalā "Cigārs".. un arī persiku/krēma bija garda. atceros, kādu šoku piedzīvoju, kad tika pateikts, ka pēc iestāšanās ES sveramā tabaka vairs netiek iepirkta, tādēļ, kad viss bija izpārdots, tādu vairs nekur nevarēja atrast. cik es biju DUSMĪGA!!! tagad man atliek vien ķiršu, bet smēķēšanas sezona vēl nav sākusies- līdz tam vēl brīsniņš ir:)
Powered by Sviesta Ciba