Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

20. Februāris 2009

11:59

oi, šodien braucot uz darbu 2 krustojumu laikā piedzīvoju tikpatkā mašīnas sašķaidīšanu..

gadījumā Nr.1 vainīga būtu es, jo neiedomājos, ka balts bembītis varētu strauji bremzēt tiklīdz zaļā gaisma sāk mirgot, nevis braukt tālāk un tā kā gribēju paspēt pārbraukt pār dzelteno, tad devu gāzi grīdā, nevis izmantoju otru pedāli- labi, ka tomēr mana reakcija vēl ir uzdevuma augstumos, jo ieraugot, ka bmw jau stāv, lai gan zaļais vēl mirgo, es momentā devu pa bremzēm, tik viena nelaime, ārā ta sniegputenis un bremzes gluži labi viss nebremzē, tad nu rāvu stūri otrā joslā un apstājos tieši blakus bembim, nevis viņa pakaļā. būtu diezgan smagās lupatās mana mašīnīte. labi, ka blakus joslā neviena nebija :)

gadījums Nr.2 nākamajā krustojumā braucu ar ierastajiem +10km/h, nu tā ap 80km/h, moš pat bija mazāk, pa otro joslu, jo gribēju turēties pa gabalu no baltā bmw un pēkšņi manā joslā teš iekšā mersis, kurš, laikam bija bik iesnaudies, vai aizmirsis, ka galvenais ceļš joprojām pieder man, vai īsti mani neredzēja, jo tomēr arī mans auto ir balts un bik apsnidzis vēl.. tā nu pēdējā mirklī parāvu malā, iebraucot pirmajā joslā un arī šoreiz man paveicās, ka neviens nebija blakus, citādi būtu iespiesta starp 2 auto..

nu tad nolēmu gadījumu Nr.3 nepiedzīvot, jo ar 2x pietika un cītīgi sekoju līdzi visam, kas notiek. šķita, ka kāds augstākstāvošais mani brīdina, ka ja tā turpināšu, tad dabūšu reāli "bietē"..
Powered by Sviesta Ciba