Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

20. Decembris 2007

10:28 - darbi, darbiņi

wow :) tomēr visu gandrīz paveicu pa brīvdienām..

tikai 3 lietas palika, bet šķiet, ka nevarēšu tomēr visu paspēt, jo tagad 4 dienas jāstrādā un uz veikalu nu nekādi netikšu.. trakākais ir ar to audumu dīvānam.. arī g/istabas siena izskatās briesmīgi, jo nespēju nokrāsot to nepleķainu..

nekas, toties mums mājās ir eglīte, viesistaba izskatās labi un arī koridoris ir perfekts. pat piparkūku mīklu paspēju vakar uztaisīt.

nu jau kļūst mierīgāk ap sirdi :D

tagad tik pačučēt!

14:04 - horo+ dusma

kā jau katru gada nogali tiek lasīti horoskopi nākamajam gadam- ar lielu cerību, ka tur rakstītās pozitīvās lietas arī piepildīsies.. tad nu viss jau būtu skaisti, ja vien nebūtu tāds teikums, ka man visiem, visiem, spēkiem ir jāiemācās gūt dzīvesprieks, jo mans prāts būšot pilns ar drūmām domām.. labākais, ka ja es tomēr neiegūšu smaidu uz lūpām pašas spēkiem, tad man vajagot apmeklēt speciālistu vai pievērsties ezotērikai :)

nē, nu zinu, ka esmu ar dzīvi neapmierināts kurkulis, lai gan tam īsti nav pamata, bet nu pie speciālista gan netaisos vērsties.

pietam, cik apmierināta varu būt, ja katru rītu ceļos 4-5x, jo noskan Salduma modinātājs, bet viņš turpina gulēt. kad visbeidzot viņš slienas augšā, tad es pamostos jau otro reizi stundas laikā. tad es pamostos, kad viņš cītīgi ģērbjas, ēd vai sazin ko dara, jo noteikti atskan kāds blīkšķis un es pamostos trešo reizi. tad ceturto reizi pamostos, kad aizveras āra durvis. un visbeidzot 5to reizi, kad skan mans modinātājs. un tā katru rītu. kur tad varu gūt apmierinājumu dzīvei, ja esmu pūce un eju gulēt pēc pusnakts, bet agrāk par pl.11 mani vispār nevar aiztikt?
Powered by Sviesta Ciba