Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

12. Maijs 2007

17:36 - patīk, nepatīk..

bū, baigi mierīgais rīts bija darbā un vispār visa diena tāda mierīga- skan U2, Barry White, Tom Waits.. nekas dižs nenotiek, varu apdomāt dzīvi.. to, ka jāsaņemas skolā, ka jāsaņemas attiecībās, ka jāsaņemas vispār..
Mīļais mani palutināja- atbraucām uz darbu kopā ar riteņiem un viņš vēl aizbrauca pēc CN lattes un vistmaizītēm..
pēc tam gan domāju, ka dosies mājup, bet šis aizbrauca uz "mājām", ko joprojām tā sauc- pie māmiņas.. o.k. saprotu, ka viņai šodien dzimene (droši vien gaida, ka apsveikšu).. neesmu jau stulba pret to man iebildumu nav, bet kad viņš atbrauca 2x pie manis, tad vēl paziņoja, ka rīt arī pie viņas brauks- tas gan mani bik saērcināja.. lai ar mani pabūtu kopā viņam laika nav, redz jāmācas, bet lai pie mātes 2 dienas pēc kārtas brauktu, tur gan laiks atrodas.. nu nekas, tāda dzīve!
šķiet, ka skola to vien dara, lai tur palieku mācīties, jo viss notiek, lai gan neko nezinu, nemāku, nedaru.. pat eksī, kuru šķiet nenoliku, dabūju 4? vēl gan jānoskaidro vai tiešām, vai tas nav pārpratums!?!
bet kopumā, ja nodošu kursa darbu un nolikšu tos murgainos angļu val. ekšus, tad esmu izturējusi šo gadu!
vispār velk uz mājām, gribu gultā pie kaķa, gribu colu, šo pašu miera mūziku un grāmatu.. T.Grēviņa vakara miera mūzika arī derētu..
Mīlu, Pieradums, Nezinu..
Mīlu, Zinu!!!

20:12 - miers prātā..

es jau to zināju, bet atgādinājums sev.. man Mīļotais gan tam nepiekrīt un es nekādi nevaru viņam to ieskaidrot, bet gan jau ar laiku ;)
pirms Tu esi sapratis dzīves jēgu, vajag iemīlēt pašu dzīvi. jo.. jēgas nav! to pateiks katrs, kurš kaut drusciņ ir pasēdējis un padomājis. jēga ir pašā dzīvošanā- ir jādzīvo, un viss!
/dostojevskis/
tā lūk ;)
Powered by Sviesta Ciba