Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

5. Oktobris 2005

13:09

Vakar diezgan daudz patērējos, bet nepavisam nejūtos vainīga.. Visumā bija pat ļoti sakarīga diena, ja neskaita mammu vakarā, ar kuru ir it kā labs kontakts, bet ja esmu atvilkusies mājās pl.21:30 un man sāk lasīt lekciju, ka biju uz kino viena pati bez Neaprakstāmā un ka man beidzot vajag iestāties spāņu val. kursos, tad mans mērs ir pilns un man nepavisam vairs neliekas, ka tas kontakts būtu tik labs.. Ak, jā! Un es, protams, pēdējās 2 dienas esot nomākta, blā, blā, blā! Es kkā nejutos nomākta, piem., vakar, līdz brīdim, kad viņa atkal sāka mākties virsū ar saviem padomiem par mācībām.. Ehh.. un vispār es laikam esmu vienīgais cilvēks pasaulē, kuram liekas, ka tā ir problēma, ka nepavadu pietiekami daudz laika ar savu mīļoto, jo visi pārējie, protams, ka uzskata, ka tas ir pašsaprotami un pilnīgi pareizi, ka mācības ir pats galvenais! Nav brīnums, ka šķirto laulību gadā ir 2x vairāk par tiem, kas apprecas, jo visur ir tikai Ls! Nekas, šodien mani tas nesatrauc, jo ir pārāk skaista saulīte ārā un negribās man dusmoties! ;)
Vakar aizgāju uz filmu 5x2, biju patīkami pārsteigta.. Itkā gaidīju daudz, jo saklausījos dažādas atsauksmes, bet dabūju vēl vairāk.. Nebiju gaidījusi kko tik vienkāršu, bet tajā pašā laikā tik spilgtu.. Pēc tam gan gāju kā no citas pasaules iznākusi, uz visiem pārīšiem skatījos ar smīnu, arī uz savām attiecībām- tas gan nebija tas, ko vajadzēja.. Vispār jau nešaubos ne par ko- visi nemieri ir beigušies un vakars vēl tālu ;)
Pēc filmas sēdēju A/robežā un izrādījās, ka Mīlulis brauc pie manis- tā nu viņam nācās griesties apkārt un doties uz centru.. Parunājām, izrādījās, ka uz pasaules vēl ir naivi cilvēki, bet varbūt tas ir labi.. Labi, ka cilvēkam vēl ir ticība mūžīgai mīlai un palikšanai kopā lai gan puse no vesela aizbrauc uz 3 gadiem mācīties ārzemēs.. Nu nez', ceru, ka tā ir, ceru, ka ar to džeku tā arī notiks un viņš pēc 3 gadiem sagaidīs savu meiteni tik pat kvēli kā pavadīja un, protams, meitene jutīs to pašu.. Man gan liekas, ka tas nav iespējams.. Manī nav šīs ticības un bail, ka nebūs arī tad, kad mans Mīlulis dosies prom uz tik ilgu laiku.. Bet, protams, galvenais, ka otrs tic un pārējais jau paliek Tavās rokās..
Powered by Sviesta Ciba