Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

30. Marts 2005

20:49

Diezgan bieži no Neaprakstāmā dzirdu jautājumu, kāpēc mēs "kasāmies"? Īstenībā laikam nav tādas dienas, kad nekašķējamies- tikai tās, kad netiekamies.. Bet tie jau nav smagi strīdi, vnk kasīšanās par neko, tikai var apnikt- viņam-, jo pārsvarā jau to izraisu es! Vakar sapratu, ka pati vien esmu vainīga, bet tik un tā nevaru savu neapmierinātību neizrādīt- tāda vnk esmu, bet tas traucē gan viņam, gan man pašai! Pats trakākais, ka varētu taču savaldīties un būt jauka, bet laužās uz āru tas sviests! Viņš šodien centās būt mīļš un es to arī izjutu, bet tik un tā rādīju neapmierinātības ģīmi, lai gan gribēju būt priecīga un nebojāt viņam dienu! Ehh.. Nu kāpēc nevaru būt pozitīvisma iemiesojums??? Kaut kur lasīju, ka tiklīdz kļūst par pāri, tā sākas kasīšanās un nospried, ka tā arī ir! Jo, kad ar Neaprakstāmo bijām "tikai draugi" lieliski pavadījām laiku, ko darām arī tagad, bet plusā ir nākusi kasīšanās.. Ja krieviem ir teiciens- ja sit, tad mīl- tad uz mani varētu attiecināt- ja kasos, tātad mīlu =) Riebīgi, ne?
Vēl pēc vakardienas sapratu, ka esmu greizsirdīga, bet ne jau uz skaistajām meitenēm, kas grozās apkārt, jo esmu pārliecināta par manu lomu viņa dzīvē, bet gan uz cilvēkiem ar ko viņš pavada laiku, pietam, nevis ar draugiem ar ko viņš spēlē basi, bet uz klasesbiedriem ar ko viņš kko pasāk- laikam nevaru saprast, kāpēc tur neesmu- pati gan esmu pie vainas, jo vnk nenoformulēju skaidri savas vēlmes un dienas plānus.. Stulbi! Pietam, vairāk nekā stulbi! Vnk uznāca lēkme, ka viņam vienmēr ir jāmācās, kad gribu pasākt kko kopā, bet ar citiem kkā sakrīt, ka viņam tajā laikā nav nekas jādara.. Tas vnk tāds mans stulbums, bet var ritīgi uzkrist uz nerviem =/
Atrisinājums ir tāds, ka pašai jāpasāk kas kopā ar draugiem, kas atstāti novārtā, nevis tikai Neaprakstāmais& Neaprakstāmais! Bet nez' kā to izdarīt, ja kad beidzot esam kopā, tad arī draugiem atrodas laiks, bet tāpēc taču neiešu atšūt sev dārgo cilvēku! Savukārt, kad viņš ir kur citur, tad ir darbadiena un pārējiem nav laika! Lai gan nezinu, jo neesmu jau prasījusi, būs jāpiezvana kādam un kkur jāaizčāpo.. =)
Powered by Sviesta Ciba