Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

22. Februāris 2005

00:01 - domaaju- iisi, iznaaca- gari! =P

atkal jau gribeejaas tik daudz ko rakstiit, bet neko vairaak kaa- esmu laimiiga, patieshaam un no visas sirds laimiiga- nevaru pateikt! =D

pirms kaada laika pat praatuljoju, ka nekad veel neesmu bijusi tik laimiiga un paarliecinaata par savaam juutaam pret kaadu cilveeku, un tagad netikai praatuljoju, bet arii zinu to.. apzinos, ka slikti saliidzinaat juutas pret dazhaadiem cilveekiem un attieciibas arii, jo viss ir unikaals, bet gribot negribot naakas atziit, ka miilu vairaak, stipraak, cieshaak nekaa tas bija pirms 2arpus gadiem ar citu cilveeku.. tas gan nenoziimee, ka nemiileeju ex.., bet pirmaa miilestiiba paliek pirmaa, skjiet, ka tad tikai maacamies kaa un kas jaadara, maacaamies, lai speetu noveerteet ko gribam un ar kaadu cilveeku.. un tagad ar katru dienu paarliecnos, ka esmu veikusi pareizo izveeli un nekas cits kaa vieniigi Neaprakstaamais man nav vajadziigs, jo neticu, ka kaads cits speetu mani taa saprast, pienjemt un atbalstiit, neticu, ka kaadam es vareetu buut svariigaaka kaa N =) peec shii liekas, ko es varu dazhreiz njemties un "puuceeties" neparko, buut par kaut ko neapmierinaata un visaadi citaadi riikoties neatbilstoshi "laimiigaakaas meitenes pasaulee" statusam, bet taada es vnk esmu un ja vinjsh speej to pienjemt, tad tas ir lieliski!

jociigi, bet biju gaidiijusi citu reakciju no apkaarteejiem, kad vinji uzzinaas par mums, bet attieksme bija pilniigi nekaada, pat likaas- nu tad beidzot vinji atklaajaas, mees jau visu sen zinaajaam, bet nevareejaam saprast, ko var sleepties!?! =) nu jaa, bet varbuut visas runas ir aiz muguras.. man pat vienalga- ja agraak likaas, ka man ir lieliska klase, kuru tieshaam respekteeju un dievinu, tad tagad man vinji ir vienaldziigi.. apzinos, ka peec 3meen. visi aizies uz savu pusi un satikshos labi, ja ar 4triem.. man pat nav zheel, man ir vienalga un tas ir jociigi! jociigi, ka pirms 2 gadiem uzskatiiju, ka man ir lieliskaakaa klase un biju pilniigi pret attieciibaam ar kl.biedru, jo ar "braaljiem" tachu negulj, bet tagad man vinji visi ir vienaldziigi un man ir attieciibas ar lieliskaako puisi pasaulee, pietam, taas agraak buutu saukusi par "asinsgreeku" =) njaa, tagad mums klasee ir jau 3 shaadi "greeki", katru gadu pa vienam! vajadzeetu veel 7 gadus, ja turpinaatos kaa liidz shim, un tad visas klases meitenes buutu "greeciigas" =) tikai visiem puishiem nepietiktu, jo vinji mums ir paarsvaraa- paldies dievam! =)
Powered by Sviesta Ciba