Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

9. Septembris 2004

17:23 - nevainojiet sevi, ka teereejat laiku muljkjiibaam. tie ir muusu mazie priecinji, kas mums paliidz.

varu atziimeet kjeksiiti pie pirmajaam, ar tieshu nodomu bastotajaam stundaam =) starp savu labaako draudzeni un sportu izveeleejos pirmo =), jo nebiju vinju redzeejusi 3 dienas un tas ir kaa 3 gadi! veel nedarbs- nebiju piipeejusi, bet shodien to, protams, izdariiju.. nevareeju atteikties nenobaudot karamelizeeto tabacinju, ko draudzene nopirka.. bija laba =)
atljaavos savu mazo priecinju& vienalga, ka esmu slikta meitene! toties smaidu, aaraa spiid rudeniigaa sauliite, esmu laimiiga un dziedu liidzi re: public "Streelniecei"- patiik man shii dziesma un vaardi-
Ne es, ne tu, ne viens te nav vainiigs
Kas viegli atnaak, viegli prom iet.
Jo, kas bultu izshauj vai pats no bultas kriit
Kas vienmeer staigaa apkaart tur kur pasham tiik,
She tev mana roka, she tev mana sirds
Vai tas ir tas ko gaidiiji, vai vecais labais flirts?
shii dziesma man atgaadina VINJU un smaidu par to! smaidu par nakti, ko pavadiijaam dejojot! smaidu par visaam telefonsarunaam, kas bijushas! smaidu par visu, kas teikts un naf teikts! vnk smaidu par to, ka bija lemts VINJU satikt! un smaidu par paardziivojumiem, kas bija.. smaidu VINJAM un visai pasaulei!
NEKAS VEEL NAV GALAA! =)

22:16 - uzspridzinaat visu pasauli!!!

MAN RIEBJ!!!!!!!!!!!!!!
esmu gatava sashkjaidiit visu pasauli! man tiko piezvaniija VINJA draugs un aicinaaja ietuseet uz Pulkvedi, bet es to, protams, nevaru dariit, jo mana mamma neljauj& riit uz skolu un blaa, blaa, blaa! riebj vnk!
es gribu tuseet! velns paraavis kaa gribaas!
toties esmu ieluugta uz VINJA vaardadienu un tagad vnk jaapagaudo mammai, lai laizh ar mashiinu.. un 6dien mees redzeesimies =)
viss notiekaas!
Powered by Sviesta Ciba