Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

6. Jūlijs 2004

14:40 - special for esinja! =D

taatad atskaite par vakardienas auto mazgaashanu!
pa celjam iebraucaam veel peec Tapetes mammas, kuru saucu arii par savu mammu Nr.2 =D, bet kaa jau kaartiigam shoferiitim pienaakas, neapreekjinaaju mashiinas lielumu un uzbraucu taa pamatiigi uz apmales, kad gribeeju apgriesties =D paareejais celjsh bija taa o.k., pie Tapetes vecaaki cepa desinjas, bet mees mazgaajaam "manu miiluliiti", kas nu atkal spiid un laistaas, zheel vieniigi, ka Dadzis bija palicis laukos un nepiedaliijaas muusu sviniibaas, mashiiniiti arii kaartiigi iesveetiijaam ar pamatiigu shampaniesha gaazienu (tika izteikts pat komentaars par to, ka es jau kaa Shuumis laistoties =]) paseedeejaam veel un papljaapaajaam, tikmeer jau viss bija satumsis un bija jaadodas maajup.. sajuuta taada, ka driiz paarveertiishos par nakts brauceeju, jo visu laiku maajaas braucu ap pl.12 =D bet ir jau forshi! kaiminjus gan ar slapjajiem t-krekliem nesakaardinaajaam, jo bija pietiekami vees vakars, bet bija tik un taa forshi =D

jaaatziist nedarbos- iedzeeru shampi, lai gan nedriikstu! pirmo reizi saskaaros ar aizliegumu dzert, mees taa visi draudziigi saskandinaajaam un neviens pat neiedomaajaas par manaam 0,2 atljautajaam promileem, tikai tad, kad biju jau pusi izdzeerusi attapos ar bljaavienu- ES TAK' NEVARU DZERT!!!!!

p.s.- tagad jaadodas Lienei pirkt daavana, jo vinjai tak' riit 18! un peec tam laidiishu uz kapiem... jee! jau triis dienas peec kaartas, kad braucu ar mashiinu =D

17:03 - izmeta man led zep! jeeeee =D zheel, ka Pink Floyd nebija..

Led Zeppelin
Classic rock! Without you the other genres
wouldn't exist! You are the raw and original
sound of rock! Other genres may try to imitate
your rawness, but they can never be like you!


What genre of rock are you?
brought to you by Quizilla

18:06 - hmmm

taa, padomaasim, kas notiek, ja aizeju vienatnee pastaigaat pa veikaliem, lai nopirktu daavanu?
atbilde: pavisam driiz es tik' viena vairs nestaigaaju, jo man apkaart ir 3 dzheki, kas nepaartraukti muld visaadas stulbiibas, viens no tiem ir vaardaa Alvis, kursh mani pratina par dzhekinju vaardaa Kalvis un beigaas tas viss nonaak liidz piedaavaajumam kljuut par vinja draudzeni un atminju pluudiem par atdoshanos vinjam sarkanaa ferarri, ko apsoliijos izdariit aptuveni pirms 3,5 gadiem =D tik' nez' ko vinjsh buutu dariijis, ja piekristu kljuut par vinja draudzeni un rezultaataa vinjam naaktos mekleet attaisnojumus, lai tas nenotiktu... =D iisteniibaa, laikam vajadzeeja piekrist- buutu interesanti paveerot vinja reakcija un paareejo divu arii!

22:34 - lietus

tiko baismoniigi saliju, tagad dzeru kapuchiino un baudu silto segu.. naak atminjaa nometne, kad devaamies uz peetera upiisha daarzu, kur vinjsh veica savus selekcijas peetiijumus. turpceljaa mezhoniigi salijaam un plusaa dabuujaam baigaako krusu, kas bija milzoniigi ledus graudi, nevis parastaas baltaas bumbinjas, bija jautri! peec tam k-kur liikumojaam, jo skolotaaja iisti nezinaaja, kur tas daarzs ir, kad atradaam muus viesmiiliigi aicinaaja iekshaa upiisha maajaa un cienaaja ar teeju un medu (taada viesmiiliiba ir tikai laukos), staastiija par upiisha darbu un vinju pashu, bija baigi interesanti.. peec tam gaajaam pa milziigo daarzu ar visaadiem selekcijas briinumiem un nonaacaam arii pie kjirshiem, kurus vareejaam stuukjeet pilnaam muteem- dieviigi gardi bija, tik saldus savu muuzhu nebiju eedusi un taadaa vairumaa tie zaros bija! apskatiijaam arii slavenaas aprikozes un tad saakaas taads gaaziens, ka nekur nevareeja pasleepties! izskats un sajuutas bija taadas, ka mees ar visaam dreebeem vnk ezeraa buutu ieleekushi! saprataam, ka naf veerts kaveeties un gaidiit, kad paaries un mieriigi devaamies uz dobeli, pa celjam aardiijaamies pa peljkjeem un raadiijaam, lai mashiinas brauc peec iespeejas vairaak taa, lai muus apshljakstiitu- bija super, silti un vnk lieliski! taa izsmeejaamies, nesapratu, kaapeec aizmugureejie gaaja taadi sapiikushi, jo siltaak jau no taa nepalika... Kalvis arii nebija apmierinaats ar dziivi (un lai tik' vinjsh pasaka, ka nespeeju buut jautra un dariit muljkjiibas- mees vnk nekad vienlaiciigi neesam "aardiigajos" gariigajos).. Dobelee veel iegaajaam Rimi, kur nopirkaam balzaaminju, lai buutu, ar ko sildiities un pietecinaajaam visu veikalu!
baigi labais pasaakums bija! mainiijaas arii priekshtats par vienu skolotaaju, ar kuru visu laiku kasiijaamies un izteicaam pretiigus komentaarus viena otrai (skolas laikaa), bet es sapratu, ka iisteniibaa vinjai galiigi naf ne vainas, tik' dazhreiz vinjai ar to savu kjiimiju aiziet ciet un dazhi uzskati mums nesakriit, bet taa jau o.k.!

gribu veel taadu piedziivojumu! gribu leekaat pa peljkjeem! gribu iedzert karstu balzaaminju un klausiities kaa Kalvis speelee bluuzinju! gribu, lai ir taa kaa tajaa vakaraa nometnee! gribu to atmosfeeru!!!
Powered by Sviesta Ciba