Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

2. Jūnijs 2004

15:40 - chushshsh!

nu taa, exaamens uzraxtiits, istaba pienjemsim, ka sakaartota, eedu salaatinjus un dzeru kokteiliiti, kas atvests no Peeterburgas- garshiigs starp citu (k-kaads greifruutu alpix)..
saaku domaat, ka lielaako klases dalju tachu tagad 3 meeneshus neredzeeshu- pat neatvadiijos taa kaartiigi un forshu vasarinju nenoveeleeju...
vakardiena bija lieliska- no riita seedeeju ar draudzeni virtuvee, dzeeraam kafiju, eedaam saldeejumu un piipeejaam, nu jaa, un tad ieradaas mammas draugs un tikaam piekjertas- man ta po (mamma taapat visu zin), bet draudzene diezko prieciiga nebija- labaas meitenes reputaacija ir sagrauta =D
vakaraa devos pie "maasinjas" svineet dzimeni, dzeeraam shampanieti, peec tam arii likjieri- forshi! sajutos kaa Hamletaa, jo, protams, bija arii Maartinjsh un nepaartraukti bija monologi, dialogi un viss paareejais- vareeja ritiigi forshi izsmieties (tiem, kam pietruukst Hamleta, iesaku doties ar Maartinju patuseet, sajuuta buus taa pati, tikai bez paareejiem =])!
nu jaa, bet pirms exaamena tas nebija praata darbs, jo maajaas biju ap 00:00 un, protams, devos gultaa, jo maaciities jau taapat nebija jeegas- sareekjinaaju, ka shim exaamenam esmu gatavojusies labi ja 2h, bet sajuuta ir, ka buus o.k. gan jau to debiilo "c" liimeni izvilkshu =D

p.s.- bet par to IKP gan vajadzeeja izlasiit un formulinjas iemaaciities, jo zaudeeju 8 punktus taa deelj + veel visus paareejos, ko droshi vien saraxtiiju nepareizi.. a, man PO!!! =)

23:04 - vanna

draudzene tagad seezh vannaa, kur putas iet paari malaam, svechu gaismaa, klausaas muuziku un kaifo, jo nu jau 2-3 gadus vinjai ir tikai dushaskabiine, nu vinja bauda karsto vannu un juutas kaa debesiis! priex, ka vinjai patiik!
labi vien ir, ka man tomeer atstaaja vannu, nevis ielika kabiini, jo tad arii es nevareetu taa baudiit sho laimi, kad vien iegribas..
ak, jaa un veel vinjai ir zemenju burbuljbumba un vannas putas ar mandelju- medus aromaatu! viss tika gaadaats, lai sveetlaime buutu pilniiga =)
Powered by Sviesta Ciba