Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

29. Maijs 2004

16:09 - jopcik popcik!

fucking lietu shodien atklaaju- esmu kljuvusi atkariiga no smeekjeeshanas! FUCK! aciimredzot peec 4 gadu piiposhanas nu tas beidzot ir noticis (neskatoties uz ik pa laikam ieveeroto atkariibas noveershanas periodu, kas izpauzhas kaa paartraukums smeekjeeshanaa tikliidz juutama atkariibas tuvoshanaas!) agraak piipoju tikai kompaanijaa esot, bet shodien peec "braukshanas" uzpiipeeju vienatnee un jutos debeshkjiigi! bljaa!
taatad steidzami jaameklee draugs- nesmeekjeetaajs, jo tad sho "baudu" atmestu!

starp citu aizvakar seedeeju ar draudzeneem caffe nattion un runaajaam par to, kaadiem jaabuut muusu ideaalajiem draugiem- taatad:
SKYHELL(18) draugs- garsh, ljoti tievs (nezinu kaapeec, bet man patiik, ka mana otraa pusiite ir serkocinja tievumaa, lai gan pati neesmu nemaz tik tieva), bet ar speeciigaam rokaam, pagariem matiem (nu taa +/- liidz zodam), saliidzinoshi liels mieramika (veelaak paskaidroshu kaapeec), un ideaali, ja speelee gjitaaru. ak, jaa, vai nu jaunaaks vai manaa vecumaa (lai buutu liidzveertiiga domaashana- vecaaku negribu), smeekjeetaajs (bet nu jau laikam nesmeekjeetaajs vai arii taads, kas smeekjee tikai tusinjos)
LIENES(gandriiz 18) draugs- 2x2 metri, mieramika (taa, lai muusu abu otraas pusiites seedeetu kopistiski maajaas, dzertu alinju, skatiitos baywach, vestu puishu sarunas, bet mees abas braukaatu pa festiem- dazhreiz pakjerot vinjus liidzi), vecaaks par vinju (ap 19-25 gadiem), smeekjeetaajs
LIIVAS(18) draugs- skruljljainiem matiem (liidz pleciem), stiliigs, resnaaks par vinju (lai pashai nerastos kompleksi, lai gan neuzskatu, ka vinja buutu resna), nedaudz vecaaks un garaaks par vinju, nesmeekjeetaajs (bet tusinjos driikst uzpiipot tabacinju), ljoti sabiedriski aktiivs (lai vareetu braukt ar vinju uz visiem iespeejamajiem tusinjiem), ideaalajaa variantaa ar moci. jaa, starp citu vinjas ideaals ir Lenny Krevitz

bet ir kas kopiigs visiem 3 muusu ideaalajiem draugiem- vinji nedriikst buut "pielaiziitie" saldie, veelams, lai nebuutu blondi (protams, visam ir iznjeemumi =]), nost ar "iestiivinaatajaam" pakaljaam un veelams, lai nesauc kaarlis, tas taa prikolam!

p.s.- taatad, ja sheit ir shaada tipa puishi, luudzu atsaukties =) izskatiisim jebkuru piedaavaajumu =D
Powered by Sviesta Ciba