Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

8. Maijs 2004

18:10 - i'm back =)

esmu atpakalj no skolas un cietuma! skaneeja labi, kad citi prasiija, kaapeec neesi cietumaa, bet tantinjas ar lielaam aciim atskatiijaas =)
nu tad par cietumu- biju gaidiijusi ko trakaaku, telpas, protams, nebija eiroremonta, bet normaalas, cilveeki.. hmm, gruuti ko teikt, jo centos neskatiities- nepaartraukti bija komentaari no vinju puses, bet meitenes nebija tiesiigas smaidiit, atbildeet utt., jo tas vareeja vinjus satracinaat.. iznaak, ka runaaju kaa par dziivniekiem, bet tie pashi cilveeki jau vien ir.. bijaam sargu ielenkumaa un meiteneem bija jaaiet pa vidu, starp dzhekiem, ja nu kas.. ja godiigi, viens man iekrita aciis, viirietis, ap 30 gadiem, ljoti simpaatisks cilveeks, taads bruuns, staaveeja malinjaa, lai gan citi centaas pietuvoties un luureeja kaa negudri uz mums, vinjsh ar nolaistaam aciim, savaa nodabaa piipeeja.. nezinu, kaapeec vinjsh mani piesaistiija.. nez, kaapeec vinjsh tur seedeeja? iisteniibaa vinji visi tur bija pilniigi normaala paskata, videejais vecums cietumaa- 25-30 gadi, bija jau arii tieshaam pretiigi tipinji, taa ap 45, ar izsistiem zobiem un skatiijaas taa, ka vareeja just, ka tieku izgjeerbta.. fui! domas par cietumu mainiijaas, bet ne uz to slikto pusi, pensionaari dziivo sliktaak nekaa cietumnieki..
mainiijaas arii domas par 2 cilveekiem no manas grupas.. izraadiijaas, ka varu ar vinjiem ljoti labi komuniceet un papljaapaat. PRIEX par to!
Powered by Sviesta Ciba