Gribas, dvēseles un ķermeņa trīsvienības meklējumos..

23. Aprīlis 2004

18:57 - spljaushana paar plecu

shodien braucu ar JACOBS tramvajinju uz skolu, kaapeec uzsveru, ka jacobs? taapeec, ka tur brauciens bija par briivu un visiem daliija siltu kafiju, cik vien cilveeks veeleejaas dzert, tik arii dzeera.. un veel tur bija superiigs, garmatains degustaacijas vadiitaajs, kas, protams, prieksh manis bija kaa punkts uz "i"
bet staasts naf par to...
tur viena tantinja pateica, ka tik neizleju un nospljaavaas paar plecu, bet pie katra pleca tachu ir sargengelis (pie labaa- labais, pie kreisaa- sliktais). taa nu saaku domaat, visi saka, ka jaaspljauj paari kreisajam plecam, lai nespljautu labajam engelim sejaa, bet.. ja taa padomaa, kas tad labaak- iespljaut labajam un tev mazaak veiksies vai iespljaut sliktajam un izaicinaat vinju veel vairaak? man gan liekas, ka labaak to labo apspaljaudiit, jo tad vismaz sliktais tevi nesodiis divkaartiigi par vinja trauceeshanu...
bet kopumaa jau es taam visaam maanjticiibaam neticu un jaa, kad jaapiesit pie koka, es vienmeer situ pie galvas, nekas slikts veel naf piepidiijies! ;) tfu-tfu-tfu un piesitu pie galvas!!!
Powered by Sviesta Ciba